Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2021. június 23.
Európa Könyvkiadó Nyári Könyvvásár

Európa Könyvkiadó Nyári Könyvvásár

A könyves világ hírei

Végre ismét fesztiválhangulatban válogathatunk az Európa Könyvkiadó kötetei között 2021. június 24. és 27. között a Buda EG bevásárlóközpont első emeletén!

Verhetetlen árak és irodalmi programok

Az Európa Könyvkiadó Nyári Könyvvásár ideje alatt a helyszínen több száz kötet verhetetlen áron, akár már 300 Ft-ért lesz kapható. Ráadásul felsorakoznak a kiadó legfrissebb újdonságai is, így négy napon keresztül gyönyörködhetünk a változatos irodalmi kincsekben – sőt egyedülálló, 30% kedvezménnyel meg is lehet vásárolni őket!

És ez még nem minden! Az Európa Könyvkiadó szerkesztősége minden nap 18 órakor különleges irodalmi programmal is készül az érdeklődőknek: csütörtökön Csepelyi Adrienn újságíró, író, műsorvezető, pénteken Háy János József Attila-díjas szerző, költő várja a könyvvásár résztvevőit felolvasással. Szombat 18 órakor pedig Pajor Tamás mutatja be új, zenés eseménysorozata, a Szózene első eladását!

Mindezek mellett egy különleges bemutatkozással is készülünk az olvasóknak és a sajtó munkatársainak…

Az Európa Könyvkiadó Nyári Könyvvásárán vehető kézbe először az Európa Könyvkiadó új sorozata, az EURÓPA KAPSZULA KÖNYVTÁR!

Irodalmi ínyencségek széles és színes választéka, ami ráadásul a könyvespolcodon is jól mutat!

Az EURÓPA KAPSZULA KÖNYVTÁR nem a jól megszokott, de rosszul értett „kötelezőket” kínálja könyvespolcunk alapvetéseinek. Sokkal inkább a nyelvileg és gondolatilag szintúgy izgalmas és szórakoztató, a világról szellemesen és figyelemre méltóan nyilatkozó, lebilincselő olvasmányokat, amelyek a világ tőlünk távol eső részein is kivívták az olvasók elismerését. Nemegyszer pedig olyan irodalmi kincseket mutat fel, amelyek a maguk idejében milliókat ajándékoztak meg az olvasás élményével. Most bárki megalapozhatja vagy felújíthatja saját házikönyvtárát, mivel a kötetek egységesen, mindössze 1 999 Ft-ért kaphatók.

Kapcsolódó hírünk

1920_889-3.jpg
Új sorozatot indít az Európa Könyvkiadó!
Irodalmi ínyencségek széles és színes választéka, ami ráadásul a könyvespolcodon is jól mutat!

Szeretettel várjuk olvasóinkat június 24. és 27. között (csütörtöktől vasárnapig)! A rendezvény kötetlen, remek informális találkahely könyvbarátoknak.

További információk, részletek a rendezvény Facebook-eseményében:

Helyszín:
Buda Entertainment & Gastro 1. emeleti folyosó
(1036 Budapest, Bécsi út 38–44.)

Nyitvatartás:
június 24. és 25. (csütörtök és péntek): 14:00–19:00
június 26. (szombat): 10:00–21:00
június 27. (vasárnap): 10:00–18:00

A rendezvény ideje alatt a Buda Entertainment & Gastro teljes területén kötelező a maszkviselés, az Európa Könyvkiadó Nyári Könyvvásáron való részvételhez védettségi igazolvány nem szükséges.

A helyszín megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel: 17-es, 19-es, 41-es villamossal a Kolosy térig, 9-es busszal a Kolosy térig. A bevásárlóközpont rendelkezik kétszintes mélygarázzsal.