Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. szeptember 1.
Ezért szerettek ti olvasni!

Ezért szerettek ti olvasni!

Idén nyáron elindult az Alexandra kiadócsoport közreműködésével a Mindenem a könyv Facebook-csoport, ahol a könyvimádók megoszthatják egymással gondolataikat, és az erre nyitott kiadók közvetlenebb kapcsolatot ápolhatnak olvasóikkal.

A csoportba való belépéshez megkérdeztük olvasóinkat, miért is szeretnek olvasni. Most a legszebb válaszokból hozunk egy összeállítást, reméljük, te is magadra ismersz bennük!

„Mert kikapcsol, szórakoztat, elgondolkodtat, tanít, elvarázsol. Olyan helyekre is eljuthatok, ahová másképpen nem lenne lehetőségem. Megismerhetek letűnt korokat, érdekes embereket.”

„Egyszerűen csak szeretek, gyerekként is imádtam. Ha az ember valamit szeret, azt nem tudja megmagyarázni, miért. Szerencsés vagyok, hogy olyan családból származom ahol a könyvek szeretete és megbecsülése fontos.”

„Fiktív világ, valótlan párkapcsolatok, kitalált történetek. Sokan állítják, hogy kevés az olyan ember, aki annyira bele tudja magát élni egy képzelőerő által megalkotott történetbe, mint én. De mit is mondhatnék, a lapra írtak az én második életem.”

„Ha elolvasol egy könyvet, az író azon keresztül osztja meg veled a világnézeteit, látásmódját, és minél több könyvet olvasol, annál jobban bővül a te látóköröd is, ez segít abban, hogy megtaláld önmagad. El tudsz rugaszkodni a való világtól is…”

„Ezt nem tudnám megfogalmazni ilyen egyszerűen és ilyen keretek között. Az olvasásra úgy tekintek mint az én kis világom amely lehet igaz, lehet groteszk, de sosem annyira hamis, mint a valódi, ezáltal oda menekülök.”

Ha nem szeretnél lemaradni a kulisszatitkokról, zárt nyereményjátékokról, vagy csak szívesen beszélgetnél más könyvimádókkal, a következő linken csatlakozhatsz a csoporthoz: Mindenem a könyv!