Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2023. március 22.
Folytatódik az elmúlt évek legsikeresebb vámpírregény-sorozata: itt a Vívódás!

Folytatódik az elmúlt évek legsikeresebb vámpírregény-sorozata: itt a Vívódás!

Könyvajánló

A nem mindennapos Katmere Akadémia tanulóinak kalandos története és az intézmény színfalai mögött zajló kíméletlen küzdelem tovább folytatódik.
Tracy Wolff a The New York Times és a USA Today bestsellerírója most sem hagyja cserben olvasóit; belevaló női főszereplője és szenvedő hősei most is számos természetfeletti lénnyel kell hogy szembenézzenek, de vérfagyasztó romantikában, misztikumban sem lesz hiány, miközben nem akármilyen tempót diktál.

„Egy természetfeletti világ, melynek megvannak a prioritásai és a kihívásai. Semmi sem egyszerű vagy eseménytelen.” (hypable.com)

A Sóvárgás-sorozat Grace nem mindennapi történetét követi nyomon, ahogyan halandóként belecsöppen a Katmere Akadémia világába, ahol különleges, természetfeletti lények élik nem hétköznapi életüket, és amelynek falain belül és kívül is rejtélyek, titkok veszik körül Grace-t és barátait.

Grace egyetlen vágya az lenne, hogy nyugodt körülmények között fejezhesse be gimnáziumi éveit, azonban ez az álom nem tűnik megvalósíthatónak. A korábbi bonyolult szerelmi kapcsolata még egy szinttel feljebb lépett, és már nemcsak zűrzavarosnak mondható, hanem leginkább egy tornádó sújtotta romhalmazra emlékeztet. Ha ez nem lenne elég számára, a paranormális világ fele rá vadászik, és a koronázás is megosztja a misztikus lények világát és vezetőiket. Jaxon távolságtartóbb, mint valaha, Cyrus, a vámpírkirály pedig mindent megtesz annak érdekében, hogy megnehezítse a lány életét. Mindeközben az ősöreg Vérontó arra biztatja Grace-t és barátait, hogy keressenek meg egy rég eltűnt ereklyét.

Nehéz döntések tömkelegével kell szembenézniük, és nem biztos, hogy mindenki a legjobb döntést fogja meghozni, ahogyan az sem, hogy a választások követkeményeit mindenki túléli majd. Fordulatokban most sem lesz hiány; szinte lehetetlen kitalálni, mi fog történni, semmi sem az, amire számítanánk. Érzelmekben és humorban is gazdag prózastílus, ahogyan azt már Tracy Wolfftól megszokhatta a nagyközönség. A sorozat harmadik része a korábbi kötetek lendületét is felülmúlja.

Sóvárgás

Sóvárgás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.10.01.
Sóvárgás
A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide.
Vonzódás

Vonzódás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó
Sóvárgás
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián.
Vívódás

Vívódás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.03.23.
Sóvárgás
Grace az összeomlás szélén áll. Egyetlen vágya, hogy nyugodtan befejezhesse a középiskolát, erre azonban szinte semmi esélye sincs, mivel a paranormális világ fele rá vadászik.

„A Vívódás aprólékosan tárja fel a sorozat kevésbé vagy alig ismert részleteit, egy tökéletesen felépített természetfeletti világ feszültséggel és olyan befejezéssel, amit kár lenne kihagyni.” (hypable.com)

A Sóvárgás az elmúlt évek egyik legzajosabb és legnagyobb könyvsikere, amelynek jogait a Universal vásárolta meg, és készít majd filmadaptációt a letehetetlen vámpírtörténetből.

Plusz örömhír, hogy a sorozat negyedik része már előkészületben van, ha pedig feliratkozol a hírlevelünkre, akkor elsőként értesülhetsz, amikor a könyv előrendelhetővé válik.

Hadakozás

Hadakozás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.11.10.
Sóvárgás
"Ez egyáltalán nem az ő hibája. Ha viszont most megölöm, miközben tehetetlenül hever előttem a földön, az igenis az én hibám lesz. Ezzel a bűnnel pedig nem fogok tudni együtt élni."
A Katmere tanárait és diákjait elrabolták, közeleg a háború.