Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
szerda
Ha minden vágyad profi pizzasütővé válni, akkor ez a TE könyved!

Ha minden vágyad profi pizzasütővé válni, akkor ez a TE könyved!

Könyvajánló

Szeretnél pizzát sütni, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Főleg úgy, hogy nem vagy a konyha mestere? Az összes pizzakísérleted kudarcba fulladt, és a kukában végezte? Csak egyszerűen szeretnél tökéletesíteni a már jól bevált recepten? Akkor az Alexandra Kiadónál végre elérhető Pizza –amore mio szakácskönyv lesz a segítségedre.

„Mindent egybevetve, a Pizza – amore mio egy csodálatos könyv, amely nemcsak tanulságos, hanem kedvet csinál a pizzasütéshez is. Mindenkinek, aki otthon szeretné megalkotni a saját pizzaremekműveit, ez a könyv feltétlenül ajánlott. Egyértelműen 5 csillag!”

Olvasói vélemény

Pizza Amore Mio
Toplista

Pizza Amore Mio

Jessica Kiessling, Sebastian Maletzke
Alexandra Kiadó (A), 2024.09.20.
Mamma mia! Ropogós, könnyed, ízletes: otthon sült pizza, akárcsak a kedvenc olasz éttermünkben Így válhatunk pizzaszakértővé: tippek, trükkök és tudnivalók a sütőről, az eszközökről, a hozzávalókról és minden egyébről Tiszta élvezet minden egyes falattal: klasszikusok, különlegességek, falatkák és édes alkotások

Ez a könyv nagy szenvedéllyel és a részletekre való odafigyeléssel vezeti végig az olvasót a tökéletes pizza elkészítésének lépésein, a hozzávalók kiválasztásától egészen a megfelelő otthoni sütőig. Ami különlegessé teszi, az a világos és érthető útmutatás: akár kezdő pizzasütő vagy, aki először próbálkozik ezzel az olasz eredetű tésztás ínyencséggel, akár tapasztalt amatőr pék, aki finomítani szeretné a technikáját. A könyv értékes tippeket és trükköket kínál, amelyek valóban működnek. A receptek jól rendszerezettek, és különböző lehetőségeket nyújtanak a tészta és a feltét elkészítéséhez mindenki ízvilágát kielégítve. Emellett pizzafajták sokaságával ismerkedhetsz meg – a klasszikus Margheritától a Quattro stagioniig. Mindezeken felül az illusztrációk és a tetszetős kialakítás nemcsak informatív, hanem vizuálisan is magával ragadó. A kész pizzákról és az egyes elkészítési lépésekről készült fotók ízemlékeket keltően élethűek, inspirálóak és ösztönöznek az újraalkotásra.

„Imádjuk ezt a könyvet! Háttérismeretek, szórakoztató és érdekes, remek receptek, QR-kódok, amelyek a szerző tematikusan kapcsolódó YouTube-videóihoz vezetnek… Mi mást is kívánhatnál még? […] A szerző és a hozzá kötődő webáruház csapata (vannak hozzáillő lisztek stb.) is nagyszerű. Volt egy kérdésem egy gluténmentes tésztával kapcsolatban. Sajnos a könyvben nincs ilyen recept. Viszont néhány órán belül – annak ellenére, hogy munkaszüneti nap volt – küldtek egy blogbejegyzést és egy videóhoz tartozó linket.”


Olvasói vélemény