Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2022. január 22.
Hamarosan érkezik a Sóvárgás folytatása!

Hamarosan érkezik a Sóvárgás folytatása!

Előrendelhető újdonság

A Sóvárgás – melyben egy különleges, természetfeletti lényeket felsorakoztató bentlakásos iskola egyetlen halandó tanulója, Grace nem mindennapi történetét követhetjük nyomon – 2021-es megjelenése óta sok olvasó szívébe belopta magát. A rajongók legnagyobb örömére nemsokára megjelenik magyarul az (egyelőre) összesen hat könyvből álló sorozat második része, a Vonzódás is, amely ismét izgalmasnál izgalmasabb fordulatokat ígér.

„Ahogy megláttam, hogy a Sóvárgás jön magyarul, számoltam vissza a napokat a megjelenésig. Nagyon régen olvastam igazán jó bentlakásos iskolában játszódó, vámpíros, természetfeletti lényes kötetet, és habár kicsit nosztalgikus élmény volt belevetnem magam, egy cseppet sem bántam meg, hiszen nemcsak új kedvenc könyvet avattam, hanem új kedvenc sorozatot is. Ha szereted a vámpírokat, mindenképp olvasd el a Sóvárgást! 2021 egyik legjobb regénye lett a számomra. Nemcsak izgalmas, hanem szórakoztató is.” (Olvasói vélemény)

Sóvárgás

Sóvárgás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.10.01.
Sóvárgás
A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide.

Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián. Hudson bosszút forral, és olyan titkokról beszél, amelyek talán örökre elszakítják Grace-t Jaxontól, miközben átláthatatlan hatalmi játszmák fonják be az életét. Ennél is nagyobb veszélyt jelent azonban egy ismeretlen gonosz erő, amely magának akarja őt. A lány hamar megtanulja, mit jelent ritka kincsnek lenni egy misztikus lényekkel teli világban. Ha elbukik, mindenki élete veszélybe kerül. A győzelemnek azonban szörnyű ára van; vajon készen áll megfizetni?

„Tracy Wolff egy kellemesen sötét, kielégítően szórakoztató és teljesen lenyűgöző természetfeletti világot hozott létre, amely az első oldaltól kezdve magával ragadott, és vérzett a szívem érte. A Sóvárgás-sorozat tele van humorral, izgalommal és rengeteg érzéssel, és mindent imádtam.” (Sincerely Karen Jo)

Tracy Wolff elsöprő sikerű Sóvárgás-sorozatának második része új szintre emeli a misztikus romantikát. A Vonzódás az első résznél is fordulatosabb, drámaibb és vérfagyasztóbb.

„Borzongató tempóban történnek az események, amely arra készteti az olvasókat, hogy leüljenek, és olyan gyorsan olvassanak, amilyen gyorsan csak tudnak.” (San Francisco Book Review)

„Ismerd meg az új kedvenc vámpíros regényed!” (Hypable)

Vonzódás

Vonzódás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó
Sóvárgás
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián.

A Sóvárgás és folytatásai az elmúlt évek legzajosabb könyvsikereinek bizonyultak; a letehetetlen vámpírtörténetből a Universal készít filmadaptációt, amiről további információk egyelőre sajnos nem állnak rendelkezésre.

A The New York Times és a USA Today bestsellerírója, Tracy Wolff a vámpírok, a sárkányok és minden olyan dolog szerelmese, ami az éjszakában történik. Az egykori angol professzor minden idejét annak szenteli, hogy sötét és romantikus történeteket írjon megkínzott hősökkel és lázadó hősnőkkel. Több mint hatvan regényét a texasi, austini otthonából írta, amelyeket rendszeresen meg is oszt a családjával.