Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
október 18.
Hamisítatlan karácsonyi hangulat, csípős szóváltások és forró jelenetek a kisvárosi romantikus regények koronázatlan királynőjétől!

Hamisítatlan karácsonyi hangulat, csípős szóváltások és forró jelenetek a kisvárosi romantikus regények koronázatlan királynőjétől!

Előrendelhető újdonság

Lucy Score neve talán sokaknak ismerősen csenghet, de ha mégsem, az Amin sosem leszünk túl a könyvesboltok egyik legkeresettebb darabja. Gyermekkorában meghatározó szerepe volt az olvasásnak, méghozzá annyira, hogy a jól megszokott ünnepi menü és társalgás mellett mindig helyet kapott egy-egy értékes könyv. Így nem meglepő, hogy amikor a pályaválasztásra került a sor, az újságírást választotta. Ma már legfőbb tevékenysége, hogy a fantáziája szülte történeteket gépeli megállás nélkül.

Karácsonyra állni fog!

Forralt borral a kézben sétálva, a frissen készült ropogós kürtőskalács illatát érezve ki ne szeretne ellátogatni egy karácsonyi vásárba. Pláne, ha az a világ egyik legrangosabb karácsonyi vásáraként van számontartva. A connecticuti Merry városa is ezen különleges helyek közé tartozik, sőt a város évi pénzbefolyásának nagy részét ez teszi ki. Így amikor a Veronika névre keresztelt hurrikán nyolc héttel az ünnepek előtt meglátogatja a várost, felszámolhatatlan pusztítást végez. Kétséges, hogy bármi is lesz a csodaszép éves programból. Azonban egy természeti katasztrófában nem csak negatívum rejlik, főleg nem egy televíziós valóságshow-sztár, házfelújítóműsor-vezető szemszögéből. A dinamikus és céltudatos Catalina King tévécsatornája képes lenne az utolsó pennyjét is feláldozni annak érdekében, hogy sorozatot forgathasson az eseményekről. Hogy egy kicsit még érdekesebbé tegye a történetet az írónő, csinos főszereplőnk mellé szánt egy polgármesterhez képest túl szexi férfit, név szerint Noah Yatest, aki rendkívül intelligens, és még apaként is tökéletesen megállja a helyét. Egymás teljes ellentétei, ezért nem meglepő, hogy a kialakult problémák megoldását tekintve egyáltalán nem értenek egyet. Sőt mi több, a polgármester úgy véli, hogy Catalina visszaélne a lakosok nyomorával. Mindkettejük legfőbb célja, hogy jót tegyenek a közösség számára, csak éppenséggel más módszereket alkalmazva. Ha egészen pontosak szeretnénk lenni, a két főszereplőn túl az egész kisváros célja ugyanaz, és lehengerlő azt látni, mennyire sokat is jelent, ha a közös cél érdekében képesek vagyunk összefogni, és valami maradandót alkotni.

Mindezek ellenére Catalina és Noah kapcsolatának alapját a kölcsönös tisztelet és csodálat adja. A könyvben végig érezhető, hogy egy komoly konfliktushelyzetet kell megoldaniuk, de nem alakul szappanoperává. Ezekkel párhuzamosan a családi idill ábrázolása is teljesen reális, és a mű végkimenetele biztosan ragyogó könnyeket csal az arcunkra.

Tehát: kisváros, egymást vonzó szexi ellentétpárok, természeti katasztrófa és karácsonyi hangulat. Ettől többet már nem is kereshetünk egy igazán jól megírt könyvben. A jó hír pedig, hogy nem kell sokat várni, november 14-én te is kézbe veheted az írónő legújabb remekművét.

Karácsonyra állni fog!

Karácsonyra állni fog!

Természeti katasztrófa utáni romeltakarítás még sosem volt ennyire szexi

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.11.14.
A connecticuti Merry városa messze földön híres hangulatos karácsonyi vásáráról, amely nem csupán remek mulatság, hanem a település egyik legfőbb bevételi forrása is. Idén azonban másképp lesz, ugyanis a Veronica hurrikán pusztítása nyomán a kisváros hat héttel az ünnepek előtt még romokban hever.

„Lucy Score az egyik kedvenc íróm, és jó okkal – ismét olyan történetet írt, amely frappáns párbeszédekkel, lenyűgöző karakterekkel, izgató szexuális feszültséggel és érdekfeszítő történettel rendelkezik.”

Amin sosem leszünk túl

Mi jut eszedbe egy magányosan kávézó rosszfiúról? Nos, Lucy Score-nak kifejezetten sok minden. Vegyük is számba, mi kell egy igazán magával ragadó mű megalkotásához. Sokat elárul rólunk, hogy milyen kisállatot tartunk otthon. Knox, szeretett főszereplőnk például Waylon nevű basset houndjánál és az egyedül töltött időnél semmit sem szeret jobban. A virslire emlékeztető bajtárs a földön húzza maga utána füleit, csak hogy gazdija nyomába eredhessen. Ezt az idillt könnyedén romba dönti egy szökevény menyasszony. Talán a szökés nem a megfelelő szó Naomi helyzetére, mert eredeti célja, hogy megmentse rég látott ikertestvérét Knockemoutból. A történetnek ad egy csavart, hogy Naomi mindinkább a tettek mezején szereti ügyeit intézni, mintsem kompromisszumra jutni érett eszmecserék között. Az írónő szerint ennyi történés nem elég egy könyvbe, így a gonosz ikertestvér nem hagyja magát megmenteni, sőt ellopja Naomi autóját és pénzét, és még a lányát is ráhagyja, ezzel is nehezítve Naomi misszióját. Knox, mint aki kerüli a drámát, teljes mértékben ki szeretne maradni a nők életéből. Ha ez ilyen egyszerű lenne…

A mi kis Knoxunk azonban hiába szereti a magányosságot, nem szívtelen, így a 11 éves lány és Naomi segítségére lesz abban a reményben, hogy ezután majd elboldogulnak egyedül. De mi van, ha történik valami, ami miatt életbe lép a „B terv”?

„A könyvmásnaposság egy létező dolog, ennyi érzelem után… összetört szívek és bátorság, nevetés és győzelem – ez a könyv teljesen letaglózott.” 

Amin sosem leszünk túl

Amin sosem leszünk túl

Ez a rosszfiú aztán nem fog belezúgni a jó kislányba!

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.02.21.
Knockemout
Knox örömmel játssza a rosszfiú szerepét, az életét pedig épp úgy szereti, mint a kávéját: magában. Egyedül basset houndját, Waylont tűri meg maga mellett. Knox ki nem állhatja a drámát, még akkor sem, ha az egy szökevény menyasszony formájában kopogtat az ajtaján.

Amit sosem fedünk fel

A Lucy Score-féle könyvírás receptjéhez mindenképpen szükségünk lesz egy rosszfiúra, aki mellé ez alkalommal egy jófiú is társul, Nash, a rendőrfőnök. Egy súlyos baleset azonban, amivel mindig szembesülünk a tükörbe nézve, vagy álmainkból zokogva ébredve, elgondolkodtat az élet értelmével kapcsolatban. Nash nem szeretne mást, csak egyedül lenni a gondolataival, és feldolgozni a történteket, mert az túl nehéz feladatnak bizonyul, hogy mások előtt megossza legbelsőbb érzelmeit. Lina, az új dögös szomszéd minden számítását keresztülhúzza. Már a legelső tekintetből és a legelső köszönés pillanatától érződik, hogy köztük soha nem lesz csak jó szomszédi viszony.

Egy újabb Knockemout-regény, amit muszáj elolvasnod!

Amit sosem fedünk fel

Amit sosem fedünk fel

A jófiúk mindig a jólányokat választják… Vagy mégsem?

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.09.22.
Knockemout
A Morgan fivérek közül mindig is Nasht tartották a jó fiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Nem önmaga többé, de képtelen segítséget kérni a szeretteitől.

Kiemelt ajánlatunk:

Vászontáska - Amin sosem leszünk túl

Vászontáska - Amin sosem leszünk túl

Moobius
Mutasd meg az egész világnak, hogy könyvimádó vagy! Pamut bevásárlótáska hosszú, fekete füllel. Ideális könyvek vagy más létszükségletű tárgyak szállításához.