Nincs engedélyezve a javascript.
385x385_rgb_01-1.jpg
Lux Kiadó
hétfő
Hangolódj magadra, és találd meg belső erődet a Lux Kiadóval!

Hangolódj magadra, és találd meg belső erődet a Lux Kiadóval!

Előrendelhető újdonság

A Lux Kiadónál immár hivatalosan is előrendelhető Suzanne Giesemann legújabb ezoterikus munkája! A Felébredés útján segíti és fejleszti az önismeretet, új nézőpontokat nyit előttünk.

Hogyan lelj rá a felsőbb erők segítségére: ez az alcím is igen beszédes és sokatmondó a könyv tartalmával kapcsolatosan, amely próbál nekünk választ adni a földi kihívásokra, és az azokkal való küzdelmekhez egy kis segítséget nyújtani. Megmutatja, hogyan éljük életünket egy tudatosabb, kitágultabb perspektívával, ami a tudat természetéről valló ősi bölcsességeket és a létezésünk mögöttes valóságáról szóló legújabb tudományos felfedezéseket ötvözi. Sok más önsegítő könyvvel ellentétben ebben nemcsak az emberi természetről esik szó, hanem a lélekről is.

A Felébredés útján

A Felébredés útján

Suzanne Giesemann
Lux Kiadó, 2024.09.30.
A Felébredés útján a lélek válasza a földi kihívásokra. Ez a könyv segít, hogy tudatosabban, kitágult perspektívával élhesd az életet, és ötvözd az ősi bölcsességeket a tudat természetéről és a létezésünk mögöttes valóságáról szóló legújabb tudományos felfedezésekkel.

A szerző át szeretné adni, hogyan lépett túl a földi feladatainak teljesítésén, miután részt vett a 9/11-es terrortámadás utáni mentőmunkálatokban. Személyes élményei révén sikerült megváltoztatnia nézőpontját, és így lelt rá a megoldások Forrására, amely mindig, mindannyiunk számára elérhető. Ez a Forrás pedig nem fog minket rossz irányba terelni, pusztán oda, ahová jutnunk kell a szükséges, új tapasztalásokért.

„A könyv első felében Suzanne inspiráló, igaz történeteket oszt meg az életéből arról, hogyan kommunikál a túlvilágról, a fátylon túlról érkező emberekkel. Emellett megosztja a Forrással való kommunikációról szóló történeteket is, amelyek mindegyike jóérzésű bizonyíték arra, hogy az életben több van, mint ami látszik. Suzanne gyönyörű spirituális igazságokat tanít.”

Goodreads, olvasói vélemény

A könyv követhető tanításainak és személyes történeteinek köszönhetően könnyen segíthet azoknak, akik nyitottak egy új szemlélet felfedezésére, egy magasabb éntudat elsajátítására, a lélek alaposabb megismerésére.