Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. január 4.
Háy János és Elif Shafak kötetei 2019 legjobb megjelenései között

Háy János és Elif Shafak kötetei 2019 legjobb megjelenései között

Könyvajánló

A Könyves Blog idén decemberben is összegyűjtötte a 2019-es év ötven legjobb, valami okból emlékezetes vagy fontos könyvét – a szubjektív listán a nagyregénytől kezdve a novellásköteten át a sci-fiig a legváltozatosabb műfajok képviselői szerepelnek.

A népszerű török írónő, Elif Shafak Booker-díj shortlistes regénye, valamint Háy János kötelező magyar irodalma is bekerült a válogatásba: a 10 perc 38 másodperc a 25., míg a Kik vagytok ti? az 50. helyen szerepel.

A teljes listát tízes blokkokban itt, itt, itt, itt és itt találjátok.

10 perc 38 másodperc
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

10 perc 38 másodperc

Elif Shafak
Európa Könyvkiadó, 2019.11.18.
Egy perccel a halála után Tequila Leila tudata elkezdett zsibbadni, olyan lassan és fokozatosan, ahogyan a visszahúzódó dagály hullámai csillapodnak. Mivel az agysejtjei nem jutottak vérhez, ekkorra már teljes oxigénhiányos állapot lépett fel. Az agyműködése mégsem állt le teljesen. Legalábbis nem azonnal.
Kik vagytok ti?

Kik vagytok ti?

Kötelező magyar irodalom - Újraélesztő könyv

Háy János
Európa Könyvkiadó, 2019.
Irodalomtörténet? Az is. Izgalmas oknyomozás, hogy valójában kik voltak ezek a valahai alkotók? Az is. Életútfeltárás, életműelemzés? Az is. Kor- és kórrajz? Az is. De legfőképp igazi Háy-próza. Tele humorral, gondolattal, a valahai életművek teljesen újszerű megközelítésével.