Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2023. március 16.
Hihetetlen népszerűségnek örvend Lucy Score újdonsága

Hihetetlen népszerűségnek örvend Lucy Score újdonsága

Friss megjelenés

„Vannak olyan dolgok az életben, amiken sosem leszünk túl. Mindketten arra vágytunk, hogy valaki a szerelmével képes legyen kárpótolni azokért az alkalmakért, amikor nem bizonyultunk elégnek.” (részlet a könyvből)

Lucy Score regénye külföldön már elképesztő sikereket aratott: 20 héten keresztül szerepelt a The New York Times bestsellerlistáján, és világszerte több mint hatmillió eladott példánynál tart. Azok számára, akik már olvasták a könyvet, ez kicsit sem meglepő, ugyanis egy szórakoztató, könnyfakasztó, izgalmas fordulatokkal tarkított „szexi” történetről beszélünk.

Külön öröm, hogy nem egykötetes a kiadvány, hanem egy sorozat része: a Knockemouté! Az írónő szinte meg sem áll, hiszen Amerikában már a második rész, a Things We Hide From the Light is kapható – és természetesen a toplisták élén is szerepel. A könyvsorozat harmadik kötetének külföldi megjelenése is nyilvánossá vált: 2023 szeptemberére remélhető. Persze a folytatás hazánkban is várható, a Pioneer Books gondozásában.

Elképesztő várakozás övezte az Amin sosem leszünk túl magyarországi megjelenését is; amióta megérkezett a nyomdából, állandó főszereplője a hazai toplistáknak. Bátran kijelenthetjük, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobb könyvsikerét tudhatja magáénak ez a lehengerlő romantikus komédia!

„Szívem teljesen kifacsarta ez a könyv. Még mindig abban a sokkban vagyok, amiben hagyott ez a könyv! Szavak nincsenek hozzá! Gratulálok, számomra az év könyve volt! Top 1!!!!
Csak ajánlani tudom, el kell olvasni!” (Bookline, olvasói értékelés)

Az egyik legnépszerűbb magyar könyves platformon, a moly.hu-n is sorra záporoznak a könyvre tett pozitív visszajelzések – emellett a 96%-os értékelés is egyértelműen arról árulkodik, hogy nagyon sokan élvezik a történetet.

Ha érdekel, vagy tervezed a regény elolvasását, akkor csatlakozz a moly.hu közösségéhez, és segíts te is másoknak az értékeléseiddel, vagy gyűjts be minél több információt az általad kiszemelt könyvekről.

„Honnan tudod, hogy épp elolvastad az egyik új, kedvenc könyvedet?
Amikor minden gondolatod körülötte forog, amikor legszívesebben semmi mást nem csinálnál, csak olvasnál és olvasnál, amikor szinte tökéletesen látod magad előtt a karaktereket és a helyszíneket, és legfőképp amikor a sajátodnak érzel minden egyes átkozott érzelmet, amit az író közvetít feléd.
És én pontosan ezt éreztem ennél a történetnél. Minden. Egyes. Nap.” (moly.hu, olvasói vélemény)

„Azt hiszem, most már értem, miért szeretik olyan sokan ezt a könyvet, mert engem is teljesen levett végül a lábamról.
A könyv a maga 650 oldalával nem éppen rövid, de én egy pillanatig sem unatkoztam, szinte csakúgy faltam a lapokat, és közben észre sem vettem, hogy pillanatok alatt befejeztem a könyvet.” (moly.hu, olvasói vélemény)

Amin sosem leszünk túl

Amin sosem leszünk túl

Ez a rosszfiú aztán nem fog belezúgni a jó kislányba!

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.02.21.
Knockemout
Knox örömmel játssza a rosszfiú szerepét, az életét pedig épp úgy szereti, mint a kávéját: magában. Egyedül basset houndját, Waylont tűri meg maga mellett. Knox ki nem állhatja a drámát, még akkor sem, ha az egy szökevény menyasszony formájában kopogtat az ajtaján.

A Moobius oldalán megjelenő „Februári kedvenceitek” listában is természetesen helyet kapott, hiszen az egyik legkeresettebb könyv az oldalon! Még kiadóvezetőnk, Matyi Alexandra kedvencei közé is bekerült. Hamarosan pedig újabb érdekességekkel várunk benneteket a könyv és az írónő kapcsán…

A fiatalabb generáció által kedvelt videómegosztó portálon, a TikTokon is végigsöpört
Lucy Score újdonsága; szinte végeláthatatlan mennyiségben találhatunk kreatív és informatív tartalmakat a könyvvel kapcsolatban.

Ne maradj le te sem az év egyik legnagyobb szenzációjáról! Szerezd be minél hamarabb!

És végül – kedvcsinálóként – jöjjön egy kis részlet a regényből:

„– Erre van szükségem, bébi. Hogy érezzem, ahogy elolvadsz alattam. Engedned kell, hogy a magamévá tegyelek.

Nem tudtam eldönteni, hogy ez mocskos beszéd vagy romantikus próza volt. Akármerre is billent a mérleg nyelve, imádtam. Az ujjai rátaláltak a ruhám pántjára. Felgyorsult a szívverésem, ahogy kissé lecsúsztatta az anyagot a vállamon, lángoló ösvényt hagyva maga után a bőrömön.
Szüksége volt erre. Rám. Én pedig imádtam, ha szükség van rám.
A pólójához nyúltam, és bedugtam alá a kezemet, kemény izmokat találva meleg bőre alatt. Életében először Knox segítőkész kedvében volt, és fél kézzel lerántotta magáról a pólóját. Istenem, a bőre, az izmai, a tetoválásai! Végigszántottam a mellkasát a körmömmel, mire a számba nyögött.

Igen, kérlek.

Egyetlen fürge mozdulattal leseperte a ruha egyik pántját a vállamról, majd a másikkal is ugyanezt tette.

– Épp ideje, hogy megtudjam, mit rejtegetsz a ruhád alatt – motyogta.”