Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. május 1.
Hogyan éheztessük ki a rákot saját testünk kiéheztetése nélkül

Hogyan éheztessük ki a rákot saját testünk kiéheztetése nélkül

Előrendelhető újdonság

A rák és a rákkutatás évtizedek, sőt évszázadok óta foglalkoztatja az emberiséget és az orvostudományt, azonban ez a betegség, valamint különböző típusai egyelőre legyőzhetetlenek maradtak. Azokra, akiknek mégis sikerül, joggal tekintünk hősként, magyarázatot azonban a páratlan kitartásukon túl nem sokan tudnak adni gyógyulásukra.

Jane McLelland egyike azoknak a millióknak, akiket lényegében halálra ítéltek egy pillanat töredéke alatt, és a 30-as éveiben járva mindössze 12 hetet jósoltak neki. Azóta két évtized telt el, ő pedig boldog házasságban él, gyermekei vannak; évek óta tünetmentes, holott korábban háromszor is megtámadta. Egyike azoknak, akik tudják a titkát a gyógyulásnak, hiszen legyőzte a méhnyakrákot, a IV. stádiumú tüdőrákot és a leukémia egy fajtáját is, melyhez a modern orvostudomány által használt kemoterápia és sugárkezelés csak minimálisan járult hozzá.

jane_mclelland_80696865_1024x683.jpg
Jane McLelland

Hogyan képes végstádiumban lévő, egyszerű gyógytornász arra, amire az orvostudomány nem?

A rák alternatív gyógymódokkal, annak „kiéheztetésével”, vagy az úgynevezett „off-label” gyógyszerekkel való kezelése nem újdonság. Otto Warburg 1931-ben Nobel-díjat kapott egy hasonló ötletért, mint amilyennel Jane McLelland támadta meg a szervezetében élősködő és növekvő betegséget, a Life Extension Magazin pedig folyamatosan beszámol különböző kísérletekről, valamint műtét, vagy kezelések nélküli gyógymódokról.

A ráksejteket ugyanis 3 dolog táplálja, a glükóz, a glutamin és különböző lipidek, amik többek között megtalálhatóak húsokban, a paradicsomban és a burgonyában is, ha pedig ezeket kiiktatjuk az étrendünkből, a gyorsan szaporodó ráksejtek haldokolni kezdenek. Ez a fajta éheztetés azonban többnyire nemcsak a káros sejteket, de a teljes gazdatestet is éhezésre kényszeríti, így Jane McLelland hosszas kutatások eredményeképp előállt egy olyan „koktéllal” amely az ételek megvonása mellett is egészségesen és erősen tartja a testet.

Azonban ahány típusú rák, annyiféle kezelés szükséges, és a kiéheztetés sokszor önmagában nem elég. Mivel a könyv szerzője három különböző rákbetegséggel küzdött meg, rájött arra, hogy a megtámadott szervtől függően mik a legjobb lehetőségek a legyőzésükre a saját és a modern orvostudomány módszereinek kombinálásával.

A cél sokszor nem az, hogy nyomtalanul eltűnjön egy tumor, hiszen annak jelenlétével általában zavartalanul együtt lehet élni; a szaporodását és növekedését kell megelőzni, amire úgy tűnik, Jane McLelland megtalálta a megoldást. 2018-ban pedig papírra is vetette, hogy módszereivel másokon is segíthessen.

A Hogyan éheztessük ki a rákot saját testünk kiéheztetése nélkül című könyvében leírt kutatásait és módszereit onkológusok is hatásosnak tartják, sikerét azonban az igazolja leginkább, hogy megjelenése óta számos felgyógyult, tünetmentes rákbeteg esküszik a módszereire.

A könyv magyarul is előrendelhető az Alexandra Kiadó gondozásában, és őszintén reméljük, hogy Jane McLelland sikereit csodával határos magyar gyógyulások is igazolni fogják.

Hogyan éheztessük ki a rákot saját testünk kiéheztetése nélkül

Hogyan éheztessük ki a rákot saját testünk kiéheztetése nélkül

Jane McLelland
Alexandra Kiadó (A)
Orvosai szerint Jane McLellandnek már csak hetei voltak hátra 1999-ben, amikor méhnyakrákja áttétet képzett a tüdején. Az élethez makacsul ragaszkodó 35 éves gyógytornász azonban nem adta fel: egészségügyi tudásával felvértezve belevetette magát a rákkal kapcsolatos kutatásokba.