Nincs engedélyezve a javascript.
263514045_10158862629562635_5683411307402082107_n.jpg
Matyi Alexandra
2020. október 1.
Hónapnyitó gondolatok kiadóvezetőnktől

Hónapnyitó gondolatok kiadóvezetőnktől

A könyves világ hírei

Megérkezett az ősz, és vele a rövidebb nappalok; nekem ez a kedvenc évszakom. Amikor már nem folyik rólunk a víz, de még nincs annyira hideg, hogy ne kívánkoznánk ki egy sétára a nap végén. Általában az ősz az iskolai beszoktatást, a rohanást, a hosszabb, otthon töltött estéket jelenti. De mit is jelent ez az Alexandra kiadócsoport számára? Sokszor említettem már, hogy mi egész évben a karácsonyi szezonért dolgozunk, s ez részben igaz is. Az izgalom, ami körülölel minket a második félévben, leírhatatlan. A sikerkönyveink nagy része most szállingózik be a nyomdákból a polcokra s az emberek szívébe. Ez nekünk a drukkról és az olvasóink támogatásáról szól, hogy mindenki számára megtaláljuk a kedvenc könyvét.

Mi az a közösség vagyunk, ahová bátran csatlakozhattok, ha könyvekről és a könyvek szeretetéről van szó. Napról napra azon vagyunk, hogy eljuttassuk hozzátok új címeinket, ajándékötleteinket. S ha már elkezdtünk a karácsonyra legalább lélekben készülődni, ne felejtsük: nincs annál fontosabb dolog, mint hogy megértéssel és szeretettel forduljunk mindenki felé. Az elmúlt időszak nem kímélt minket, és mindenkinek megvannak a saját harcai.

Erre a hónapra kívánom, hogy tudjunk elcsendesedni, különbséget tenni igaz és hamis között, és hogy csak a jó dolgokat vigyük magunkkal az év legnagyobb ünnepi időszakára. A kora estéket pedig szenteljük a kislámpáink társaságában az olvasásnak.

Ha a következő olvasnivalódról vagy ajándékötletedről van szó, nyugodtan írj nekem, szívesen adok tippet, mit válassz!

Szép őszi napokat és sok olvasásélményt kívánok! Alexandra