Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. január 19.
Idegen nyelvű könyvek a Moobius webáruházában!

Idegen nyelvű könyvek a Moobius webáruházában!

A könyves világ hírei

Kétségtelenül a magyar nyelv az egyik legkülönlegesebb a világon, ezért az Alexandra kiadócsoport folyamatosan azon dolgozik, hogy minél több és jobb olvasmányokat közvetítsen anyanyelvünkön. Ugyanakkor előfordulnak életünk során olyan helyzetek, amikor szükségünk van egy angol nyelvű könyvre, esetleg ilyenhez lenne kedvünk, vagy a vágyott könyv (még) nem elérhető magyar nyelven.

Mostantól a Moobiuson nem kell választanod: egyszerre vásárolhatod meg magyar és angol nyelvű új kedvenceidet! Oldalunkon a DK Books több mint 1000 könyvből álló kínálatából válogathatsz, melyet a rendelésed után 10-15 nappal kézhez is kapsz. A külföldről való beszállításról mi gondoskodunk, így Neked nincs más dolgod, mint türelmesen várni, hogy a szokásos kiszállítási feltételekkel és költségekkel megérkezzen hozzád idegen nyelvű könyved – vagy akár vegyesen idegen nyelvű és magyar művekből álló csomagod.

És hogy milyen tematikában keresgélhetsz kínálatunkban? A DK Books a világ egyik vezető könyvkiadója non-fiction témában – számos könyvüket jelentette már meg az Alexandra kiadócsoport is magyar nyelven – így gasztronómia és életmód témában igen széles kínálatból válogathatsz. Megtalálhatod például Mary Berry eredeti angol nyelvű szakácskönyveit, elmerülhetsz a koktélkészítés világában vagy kreatívhobbi-témákba vághatod a fejszéd. Gyermeked angoltanulását is nagyban segítheted idegen nyelvű könyveinkkel: a fejlesztőkönyvektől egészen az iskoláskorú gyermekeknek szóló gyűjteményekig mindent megtalálsz kínálatunkban. Az örök fiataloknak pedig széles választékban elérhető DC és Marvel-képregény témájú, Disney- és LEGO-könyveinket ajánljuk!

Mary Berry Cooks Up A Feast

Mary Berry Cooks Up A Feast

Lucy Young, Mary Berry
Mary Berry"s Complete Cookbook

Mary Berry's Complete Cookbook

Mary Berry
Ginspiration

Ginspiration

Klaus St. Rainer
Crafty Gifts

Crafty Gifts

Jane Bull
A First Book of Fairy Tales

A First Book of Fairy Tales

Mary Hoffman
Look I"m a Scientist

Look I'm a Scientist

Marvel Studios Character Encyclopedia

Marvel Studios Character Encyclopedia