Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. május 5.
Ikrek, szakálluk van, és észbontóan szexik… Ajjaj!

Ikrek, szakálluk van, és észbontóan szexik… Ajjaj!

Előrendelhető újdonság

„Penny Reid regényében minden megvolt, amit csak várok egy könyvtől – szerethető, sokszínű szereplők, szellemes tréfálkozás, szenvedélyes, egyedülálló és megnyerő cselekmény; mindezek miatt pedig az egész történet egyszerűen fantasztikus!” (Goodreads olvasói vélemény)

Egy sármos, szakállas ikerpár és ezernyi bonyodalom... Az egypetéjű Winston ikrek, Beau és Duane noha külsőre olyanok, akár két tojás, természetük egészen különböző. Hogyan történhet mégis, hogy Jessica, akinek szíve évek óta a laza és mindig barátságos Beau-ért dobog, váratlanul a számára eddig kifejezetten idegesítő Duane karjaiban találja magát, és ezt ráadásul még élvezi is? Igaz lehet a mondás, hogy a szerelem elvakít? Vagy talán épp ellenkezőleg?

Az amerikai Penny Reid a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője. Romantikus regénysorozatai világszerte óriási sikert arattak, így nem meglepő, hogy a Winston fivérek-sorozat első része is hatalmas népszerűségnek örvend a fiatalok körében.

A Truth or Beard minden olvasó számára meglepő, korántsem hétköznapi szerelmi fordulatot tartogat… Minden egy bizonyos halloweeni buliban kezdődik: Jessica James azt hiszi, hogy a Beau Winston iránti, gyermekkora óta tartó rajongása szerelemmé alakulhat, miután egy csodálatos estét töltenek el együtt. Nem sokkal később azonban kiderül, hogy a fiú, akivel Jessica korábban olyannyira jól érezte magát, nem más, mint Duane Winston, az ikertestvér, akit a lány világéletében ki nem állhatott, és egészen addig meggyőződése volt, hogy ez az érzés kölcsönös. A kiegyensúlyozott életű egyetemista lányt eddig teljesen megbénították a Beau iránt táplált gyengéd érzelmei, valamint a tudat, hogy a szeretett fiú ikertestvére szívből utálja őt; ezért fogalma sincs, mihez kezdjen Duane nagyon is valóságos közeledésével, illetve a kettőjük között szövődő szenvedélyes vonzalommal. Hajlandó kockáztatni eddigi – valósnak vélt – érzéseit egy ismeretlen, de mindennél vonzóbb kalandért, ami ugyanakkor kompromisszumra is késztetheti?

A Winston fivérek egy hat könyvből álló, kortárs romantikusregény-sorozat, amelynek mindegyik része különálló történetben járja körül a Winston testvérek izgalmas szerelmi kalandjait.

Truth or Beard
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Truth or Beard

Penny Reid
Alexandra Kiadó (A), 2021.06.14.
Winston fivérek
Ikrek, szakálluk van, és észbontóan szexik… Ajjaj!
Jessica, az eminens, józan életű lány amióta csak az eszét tudja, Beau-ba szerelmes. A fiú szívdöglesztően néz ki, mindig barátságos vele, és ha rá mosolyog, Jessicát elhagyja minden ereje. Ikertestvérét, Duane-t viszont egészen más fából faragták.