Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. február 16.
Imádod A fiúknak, akiket valaha szerettem történetét? Hadd ajánljunk egy szuper könyvet neked!

Imádod A fiúknak, akiket valaha szerettem történetét? Hadd ajánljunk egy szuper könyvet neked!

Könyvajánló

A fiúknak, akiket valaha szerettem című romantikus Netflix-vígjáték szinte robbanásszerűen hódította meg a nézők szívét 2018-ban. A főszereplő, Lara Jean álmodozó, romantikus tinilány, aki koreai származású édesanyja halála után a pasizás helyett a könyvekbe veti bele magát. Bár már többször volt szerelmes, érzelmeit mindig titkos szerelmes levelekbe zárta. Lara Jean húga, Kitty azonban megelégeli a lány magányát, és kiküldi ezeket a leveleket a címzetteknek, ami – ahogyan egy jó romantikus vígjátékban illik – elindítja a mókás, mégis szívmelengető események lavináját.

A filmsorozat második része (A fiúknak – Utóirat: Még mindig szeretlek) február 12-én került fel a Netflixre, megörvendeztetve a romantikus lelkű rajongókat.

Te sem tudsz betelni az esetlen, mégis imádnivaló koreai–amerikai hősnőkkel? Nem is kell! Ha már megnézted mindkét filmet, de még többre vágynál, a Hogyan fogj pasit 24 lépésben című könyvünket ajánljuk!

Főhősnőnk, Desi Lee, csakúgy, mint Lara Jean, álmodozó koreai származású gimnazista, aki, bár az élete minden területén kiválóan teljesít, sorra nyeri a versenyeket, és jó eséllyel pályázik a legjobb egyetemek egyikére, a szerelemben nincs szerencséje. Azonban mikor egy nap a valaha látott legdögösebb emberi lény besétál az életébe, Desi az apja által évek óta megszállottan nézett koreai sorozatokban talál útmutatásra, ahol a szánalomra méltó hősnő mindig igaz szerelme karjában köt ki a tizedik epizód végére. Ez egyszerű képlet, és Desi gyorsan tanul. A „Sorozatbeli lépések az igaz szerelemig” listájával felszerelkezve a lány elindul, hogy meghódítsa a szeszélyes, nehezen megközelíthető művészt, Luca Drakost. Útját hajótörés, szerelmi háromszögek és megrendezett autóbalesetek szegélyezik, de amikor a móka és a játék igazi érzelemmé válik, Desi rájön, hogy a szerelem több annál, mint amit a sorozatokban látni.

Hogyan fogj pasit 24 lépésben

Hogyan fogj pasit 24 lépésben

Maurene Goo
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Desi Lee hisz abban, hogy bármi lehetséges, ha van hozzá egy megfelelő terve. Így lett diákönkormányzati elnök. A focicsapat sztárja. De soha nem volt még barátja. Tulajdonképpen katasztrofális a szerelemben.