Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
március 26.
Ismerd meg Tracy Wolff nagy sikerű regényfolyamát!

Ismerd meg Tracy Wolff nagy sikerű regényfolyamát!

Előrendelhető újdonság

A jelenleg reneszánszát élő Alkonyat és számos másik vámpíros könyv megjelenése után feleslegesnek tűnhet még egy vérszívókkal teli történet, azonban Sóvárgás című regényfolyamával Tracy Wolff bebizonyította, hogy ez közel sem igaz.

Szülei tragikus halálát követően Grace egyetlen még élő rokona gyámsága alá, és az általa vezetett, közel sem átlagos középiskolába kerül. A Katmere Akadémia falai közt vámpírok, boszorkányok és egyéb mitikus lények tanulnak, akik közül sokan az új jövevény életére akarnak törni, azonban egyiküket sem a vérszomj vezérli. A Grace számára eddig teljesen ismeretlen világot hátborzongató titkok hálója szövi be, amelybe jobban bele van gabalyodva, mint azt gondolná. Egy ellenállhatatlan erő vonzza őt Jaxon Vegához, a vámpírherceghez, aki sötét múltja miatt évtizedek óta senkit sem enged közel magához. Sorsszerűnek tűnő találkozásuk örökre megváltoztat mindent.

Sóvárgás

Sóvárgás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.10.01.
Sóvárgás
A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide.

A Sóvárgás-sorozat első, egyben címadó kötetét az Amazon és a Glitter Magazine is 2020 legjobb YA könyvének nevezte, megfilmesítési jogaira pedig már le is csapott a Universal. Az eladott példányok száma és az olvasók véleménye alapján a további részek sem okoznak csalódást, sőt Wolff képes kötetről kötetre egyre magasabbra tenni a lécet. A sorozat mind a hat része The New York Times-bestseller lett.

Vonzódás

Vonzódás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó
Sóvárgás
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián.

A második kötet, amely a Vonzódás címet kapta, hónapokkal az első cselekménye után veszi fel a fonalat. Grace-nek fogalma sincs, mi történt Jaxon bosszúéhes bátyja, Hudson megjelenésekor és az azt követő hónapokban; úgy érzi, mindenki többet tud nála és róla, mint saját maga. Egy biztos, van benne valami különleges, amit egyszerre akar birtokolni és megsemmisíteni a Vámpír Bíróság.

Vívódás

Vívódás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.03.23.
Sóvárgás
Grace az összeomlás szélén áll. Egyetlen vágya, hogy nyugodtan befejezhesse a középiskolát, erre azonban szinte semmi esélye sincs, mivel a paranormális világ fele rá vadászik.

A Vívódás cselekménye, ha lehet, az eddigieknél még nagyobb lendülettel sodorja magával az olvasót. Egyre biztosabb, hogy Grace már sosem lehet újra az az átlagos gimnazista, aki nem is olyan rég volt. Fel kell készülnie közelgő koronázására, Cyrus, a vámpírkirály azonban mindent megtesz, hogy meghiúsítsa azt. A hataloméhes vérszívó aljas cselszövéseivel szemben ugyan segítséget nyújt neki Jaxon, azonban kapcsolatuk még sosem volt ilyen fagyos. Úgy tűnik, Hudsont szorosabb szálak kötik Grace-hez, mint azt korábban bármelyikük is gondolta volna.

Hadakozás

Hadakozás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.11.10.
Sóvárgás
"Ez egyáltalán nem az ő hibája. Ha viszont most megölöm, miközben tehetetlenül hever előttem a földön, az igenis az én hibám lesz. Ezzel a bűnnel pedig nem fogok tudni együtt élni."
A Katmere tanárait és diákjait elrabolták, közeleg a háború.

A Hadakozás című negyedik részben közeleg egy korábban még elkerülhetőnek tűnő háború, azonban már nincs más választása Grace-nek és barátainak, mint harcolni. Meg kell akadályozniuk az elképzelhetetlent, még ha biztosan lesz is olyan, aki nem éli túl. Mindeközben pedig Grace-nek azt is ki kell derítenie, ki ő valójában, és hogy felmenői milyen terhet róttak rá. Minden titokra fénynek kell derülnie ahhoz, hogy megnyerhessék ezt a háborút.

Kísértés
Kiadóvezetőnk kedvence

Kísértés

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2024.04.16.
Sóvárgás
Végre fény derül arra, mi történt Grace-szel abban a néhány hónapban, amelyről semmi nem maradt meg az emlékezetében… Miután a lány megpróbálta megvédeni szerelmét akár az élete árán is, egy sötét szobában eszmél. Nem tudja, hol van, hogyan került ide, és ami még ennél is rosszabb, nincs egyedül.

Magyarul eddig az első négy kötet jelent meg, és most már a Kísértés címet viselő ötödik kötet is előrendelhető az Alexandra Kiadónál. Tracy Wolff eszeveszett fordulatokkal teli történetének legújabb felvonása a Sóvárgás és a Vonzódás cselekménye között játszódik, amelyből végre kiderül, pontosan mi történt Grace-szel abban a pár hónapban, amiből semmire sem emlékszik. Vajon hogyan talált egymásra a lány és Jaxon pszichopata bátyja, Hudson?