Nincs engedélyezve a javascript.
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. december 7.
Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek

Karácsonyi ajándékötletek hölgyeknek

Az ajándékválasztás sokszor nehéz folyamat, ezért úgy döntöttünk, segítünk. Összegyűjtöttük legszebb, hölgyeknek szóló köteteinket, hogy neked már egyszerűbb legyen a választás.

Légvárak és régiségek

Légvárak és régiségek

Milly Johnson
Pioneer Books
Van amikor egy halálközeli élmény ad egérutat a boldogsághoz
Lewis Harley menő befektetési bankár, ám egy szívroham rádöbbenti, hogy többet akar az élettől, így felépülése után belevág régi álma megvalósításába, és régiségboltot nyit.
Alexandra Kiadó (A)
Sodródás

Sodródás

Lexi Ryan
Pioneer Books
Blackhawk fiúk
Régebben csak egy dolog érdekelt, a foci - az edzések, a meccsek, hogy kiérdemeljem a helyem a legjobb csapatban a profik között. Mindenem megvolt, mégis inkább a drogokat és az alkoholt választottam, ráadásul kiakasztottam mindenkit, aki próbált megállítani. Most pedig felfüggesztettek a csapatban, házi őrizetbe kerültem, és kénytelen vagyok hat hónapot otthon tölteni, hogy összeszedjem magam.
Titkos virágok kertje

Titkos virágok kertje

Cristina Caboni
Alexandra Kiadó (A)
A londoni Chelsea Flower Show a világ egyik legnagyobb virágkiállítása. A rózsákkal díszített boltívek alatt és a növények között Iris Donati otthon érzi magát. Ám miközben közelebbről szemügyre vesz egy virágkompozíciót, Iris egyszer csak egy szempárral találja szembe magát, amely teljesen olyan, mint az övé; ugyanaz a gesztenyebarna haj, ugyanaz az arc.
Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

A rivaldafény árnyékában

Charles Casillo
Alexandra Kiadó (A)
Marilyn Monroe. Szépsége még mindig megigéz, szerelmi élete továbbra is lenyűgöz. Charles Casillo több év hosszas kutatómunkája és tucatnyi új interjú révén korábban sosem látott részletgazdagságban tárja elénk a hús-vér embert, a bámulatosan összetett személyiséget, a varázslatos és őrjítő, ám egyszersmind súlyosan sérült tehetséget.