Nincs engedélyezve a javascript.
263514045_10158862629562635_5683411307402082107_n.jpg
Matyi Alexandra
2021. március 31.
Keressük Magyarország legaranyosabb, legviccesebb, legfotogénebb cicáit és kutyáit!

Keressük Magyarország legaranyosabb, legviccesebb, legfotogénebb cicáit és kutyáit!

A könyves világ hírei

Az Alexandra Kiadó pályázatot hirdet!

2021 szeptemberében két új ajándékkönyvvel bővítjük kínálatunkat: az egyikben imádni való cicák, a másikban elbűvölő kutyák képei köszönnek majd vissza az oldalakon. Ez azonban nem minden: a célunk, hogy az internetről letöltött képek helyett magyar kedvencek fotóival töltsük meg az ajándékkönyveket, így most akár a te kedvenced lehet az egyik modell!

Ha neked is van egy – vagy több – cicád vagy kutyád, és szívesen megmutatnád, milyen fotogén, aranyos vagy éppen vicces, jelentkezz a [email protected] e-mail-címen!

Érvényes jelentkezéshez az alábbiakat küldd el a [email protected] e-mail-címre:

 • Egy színes képet a cicádról vagy a kutyádról (jó minőségű, legalább 300 dpi felbontású, JPEG formátumú)
 • A kedvenced nevét
 • 1-2 mondatos „bemutatkozó szöveget” a kedvencedről

 • Jelentkezési határidő: 2021. május 9. (A jelentkezési határidő után beküldött fotókat nem tudjuk figyelembe venni.)

  Amennyiben cicáról küldesz képet, a tárgy mezőbe írd: „Magyarország legaranyosabb cicái pályázat”, ha pedig kutyusodat neveznéd, a következő tárgymegjelöléssel küldd el a jelentkezésedet: „Magyarország legaranyosabb kutyái pályázat”! Egy e-mail egy jelentkezésnek számít, és egy kedvenc maximum egyszer szerepelhet az ajándékkönyvben, ezért kérünk, tartózkodj a többszöri e-mail-küldéstől!

  Figyelem! A beküldött fotón csak a cica vagy a kutya látszódjon, a gazdi ne! Egy képen lehet több cica vagy több kutya is, de vegyes kutya-macska fotókat nem tudunk elfogadni, mivel két külön öröknaptár készül a két állatfajnak. Amennyiben több cicáról vagy több kutyáról küldesz képet, kérlek, minden kisállat nevét tüntesd fel az e-mailben, de csak egy „bemutatkozó szöveget” írj! A „bemutatkozó szövegek” nem biztos, hogy megjelennek a kész ajándékkönyvekben.

  A jelentkezés elküldésével a kisállat(ok) gazdája és a fotó készítője is hozzájárul az ajándékkönyvben való megjelenéshez, és nem kizárólagos, jogdíjmentes engedélyt ad az Alexandra Könyvesház Kft.-nek a szellemi tulajdonjog által védett tartalom tárolására, felhasználására, terjesztésére, megváltoztatására, másolására, nyomtatott sokszorosítására, nyilvános előadására vagy megjelenítésére.

  Túljelentkezés esetén az Alexandra Kiadó szerkesztősége dönt az ajándékkönyvekbe bekerülő fotókról (365 cicafotó és 365 kutyafotó). Amennyiben a te kisállatod is bekerült az ajándékkönyvek egyikébe, legkésőbb 2021. július 31-ig visszajelzünk neked! A többi jelentkezőnek a szerkesztőség nem köteles visszajelzést adni, és nem köteles megindokolni a jelentkezés elutasítását. Azokat a képeket, amelyek végül nem kerülnek be az ajándékkönyvbe, nem őrizzük meg.

  A két ajándékkönyv 2021 szeptemberében jelenik meg az Alexandra Kiadó gondozásában.

  Sok sikert kívánunk!

  Dorombolva szép az élet - Magyarország legaranyosabb cicái

  Dorombolva szép az élet - Magyarország legaranyosabb cicái

  365 gondolat

  Alexandra Kiadó (A), 2021.10.29.
  Gondolatok minden napra
  Az internet tele van cuki és mulatságos macskás képekkel, ám ajándékkönyvünkben minden egyes kedvencnek saját története és szerető gazdája van.
  Magyarország legaranyosabb kutyái

  Magyarország legaranyosabb kutyái

  365 gondolat

  Alexandra Kiadó (A), 2021.10.29.
  Gondolatok minden napra
  Az internet tele van bájos és mulatságos kutyás képekkel, ám ajándékkönyvünkben minden kis kedvencnek saját története és szerető gazdája van.