Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
július 1.
Kiadóvezetőnk júliusi könyvajánlója

Kiadóvezetőnk júliusi könyvajánlója

Könyvajánló

Hihetetlen, hogy már az év felénél járunk! Rengeteg eseményen, könyvvásáron, könyvmegjelenésen vagyunk túl, és bátran kijelenthetem, hogy ez az évünk is kiemelkedően sikeresen alakul, így ezen felbuzdulva még több célt tűztem ki, ami megvalósításra vár. Ennek kapcsán az elmúlt időszakban több munkatárs is csatlakozott a csapatunkhoz, sorra születnek az újabbnál újabb elképzelések és ötletek, így túlzás nélkül állíthatom, hogy nem telik el úgy nap, hogy ne meetingelnénk, és őszintén bevallom: alig várom, hogy ti is lássátok a rengeteg háttérmunka eredményét. Eddig teljesen tudatosan limitáltam a social mediában való szereplésemet, azonban ez mostantól megváltozik!

Rengeteg olyan formátummal és megjelenéssel készülünk, amivel még közelebb érezhetitek magatokhoz azt az összetartó olvasói közösséget, amelyet folyamatosan igyekszünk figyelemmel követni, építeni és értékes tartalommal megtölteni. A fejlődés és az arra való törekvés állandó fókuszban van az életünkben; így ezentúl a lehető leggyorsabban választ kaphattok az oldalainkon felmerülő kérdéseitekre, hiszen csatlakozott hozzánk Laura, aki az én „jobbkezem”, és maximális figyelemmel van felétek, így bátran kérdezzetek, keressetek minket továbbra is.

A ti segítségetekkel tovább építjük az Alexandra Kiadócsoport „könyves világát”, ezzel is tovább erősítve az olvasás iránt érzett boldogságot!
Már biztosan tudjátok, a hitvallásom az, hogy az olvasás mindenkié; és minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt a semmihez sem hasonlítható érzést mindenkihez eljuttassuk. Így ha eddig még nem tettétek meg, akkor kövessetek minket az újult tartalmakért Facebookon, Instagramon, és csatlakozzatok az Alexandra Könyvvásárok VIP zárt Facebook-csoportunkhoz!

Ha tehetitek, látogassatok ki könyvvásárainkra, ahol rengeteg újdonságunk mellett szépséghibás könyvekkel is találkozhattok, és már 100 Ft-tól is kaphatók könyveink. Mivel ekkora sikere van az országjárásunknak, így egyre több helyszínnel bővülünk, sőt a következő vásárokra egyik kiváló szerzőnk, Szántó Dániel is velünk tart, akivel dedikáltathatjátok regényeiteket! A dedikálások pontos helyszíneit és dátumait a könyvvásárok VIP csoportjában láthatjátok. Legyetek résen az akcióink tekinetében is, ugyanis a hamarosan induló Moobius zsákbamacskát július 5-től július 14-ig vásárolhatjátok meg, így újabb nagyszerű könyvekhez juthattok a megszokott 5999 Ft-os kedvezményes áron! A csomagok kiszállítását egységesen július 15-én kezdjük meg.

akcio_hir_1.jpg

Az elmúlt egy hónapban nagyon sok kiadványunk érkezett a nyomdából, és folyamatosan adjuk le az újabb kötetekre a megrendeléseket, azonban mindig van egypár olyan könyv, amit kicsit ki lehet emelni a többi közül az aktualitása kapcsán. Ilyen a hatalmas sikereket megélt Lucy Score Knockemout-sorozata, amit már éldekorált kiadásban is megvásárolhattok; ezzel egy igazán különleges és limitált darabszámban elérhető szépséget tudhattok a magatokénak.

Amin sosem leszünk túl
Kiadóvezetőnk kedvence

Amin sosem leszünk túl

Limitált éldekorált kiadás

Lucy Score
Amit sosem fedünk fel
Kiadóvezetőnk kedvence

Amit sosem fedünk fel

Limitált éldekorált kiadás

Lucy Score
Amit magunk mögött hagyunk
Kiadóvezetőnk kedvence

Amit magunk mögött hagyunk

Limitált éldekorált kiadás

Lucy Score

Futács Károly nemrég megjelent memoárja is egy igazi kuriózum, ugyanis a tragikus hirtelenséggel elhunyt fiatal szépségkirálynővel való kapcsolatát dolgozza fel, őszintén, tabuk nélkül. Mivel ők ketten az akkori diszkókorszak születésének meghatározó szereplői voltak, rengetegen kedvelték és szerették őket, így hatalmas várakozás övezte a Záróra a Gyöngyhalászban című könyvet. A sikere a megjelenése óta is töretlen, az egykori fonyódi Gyöngyhalászban a könyv bemutatója is lezajlott, dedikálással és beszélgetéssel összekötve. Futács Károllyal a Kiskegyed is készített egy érdekes interjút, amit érdemes meghallgatnotok, ha szívesen elmerülnétek az életrajzi regény részleteiben, amely egyben egy ikonikus időszak korrajza is.

Záróra a Gyöngyhalászban

Záróra a Gyöngyhalászban

Futács Károly
Alexandra Kiadó (A), 2024.06.04.
"Először egyikünk sem arra gondolt, hogy egymásba fogunk szeretni. Mindkettőnknek millió lehetősége lehetett volna, hogy csak egy kaland legyen belőle."

És ha már a balatoni városkát említem, engedjétek meg, hogy a figyelmetekbe ajánljak néhány, számomra kedves könyvet, amelyek segítségével talán még tartalmasabban telnek majd a nyári hónapok. A Francia álom című könyvünk egy igazi napsütötte helyszínen játszódó történet, melynek a legfontosabb üzenete, hogy az elképzelt dolgok gyakran nem egyeznek a valósággal, ám mégis rugalmasnak kell maradnunk, hogy a nehéz élethelyzetekben is helyt tudjunk állni. Nyárvég című regényünk főszereplője ugyancsak látszólag lehetetlen feladatokkal találja szembe magát, miután idillinek tűnő élete a feje tetejére áll. 

Francia álom
Toplista

Francia álom

Gillian Harvey
Pioneer Books, 2024.07.30.
"Soha többé nem lesz az az ember, akivel csak megtörténnek a dolgok. Az az ember lesz, aki irányítja az eseményeket."
Nyárvég
Toplista

Nyárvég

Lauren K. Denton
Pioneer Books, 2024.07.18.
Lily Bishop egy reggel arra ébred, hogy férje válási papírokat és egy rövid búcsúlevelet hagyott neki a konyhapulton. Az egy georgiai hegyi falucskából származó Lily alig egy éve ment férjhez a tehetős és vonzó Worthhöz, és csupán pár hete költöztek az alabamai tengerpart közelébe, csak hogy férje váratlanul faképnél hagyja.

Az Európa Könyvkiadó gondozásában megjelent Sunnyside egy igazán eleven történet, ahol könnyedén azonosulhatunk a történet karakterivel, végigkísérhetjük egy élet kibontakozását, és két egymást mindenben támogató ember szoros szövetségének fejlődését. Utoljára hagytam a személyes kedvencemet, ami Emilia Hart Vészlény című, csodálatosan részletgazdag borítóval kiegészült regénye, mely egyben varázslatos és felkavaró olvasmány a megtörhetetlen női akaraterőről és a természet gyógyító erejéről. Ezek a kötetek mind pozitívan és inspirálóan hatnak az olvasója lelkére. És még egy plusz örömhírt is megosztanék veletek: jövőre a szerzőnő újabb csodás könyvét tarthatjátok majd a kezetekben.

Sunnyside

Sunnyside

A ház, amit építettünk

Alice Cavanagh
Európa Könyvkiadó, 2024.05.20.
Fordította: Varga Zsuzsanna
Vészlény - Boszorkányok lányai
Kiadóvezetőnk kedvence

Vészlény - Boszorkányok lányai

Emilia Hart
Alexandra Kiadó (A), 2024.06.10.
2019. Kate az éj leple alatt menekül el Londonból családja düledező vidéki házikójába. A borostyánnal beszőtt ház és a körülötte burjánzó kert mintha teljesen más világba tartozna, mint ahonnan idemenekült erőszakos partnere elől. A lány azonban arra is rájön, hogy a rég meghalt nagy-nagynénje, Violet által ráhagyott hely titkokat rejteget...

Befejezésképp arra biztatlak benneteket, hogy használjátok ki a jó időt, pihenjetek, töltsetek minél több értékes időt a számotokra fontos emberekkel, és olvassatok sokat! Én biztosan így teszek majd!

Szeretettel:
Matyi Alexandra