Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
2021. november 15.
Könyvesbolti romantika a könnyed olvasmányok kedvelőinek

Könyvesbolti romantika a könnyed olvasmányok kedvelőinek

Friss megjelenés

A szerelem mindig akkor talál meg minket, amikor a legkevésbé számítunk rá. Így van ez Mary Ann Marlowe romantikus könyvében, a Könyvízű szerelemben is. A karate feketeöves írónőtől most először olvashat magyar nyelven a nagyközönség.

A kezdő írót és könyvesbolt-tulajdonost Maddie Hansont fél éve hagyta faképnél vőlegénye az oltárnál, azóta csak a könyvesboltja és az irodalmi karrierje érdekli. Amikor azonban egy névtelen blogger, Ezüst Róka legújabb regényéről írt kritikájában azzal vádolja, hogy fogalma sincs a valódi szenvedélyről, Maddie úgy dönt, itt az ideje visszamerészkedni a könyvek lapjairól a valódi románc világába.

Hol máshol is kezdhetné az ismerkedést, mint egy könyvklubban, ahol bőven akad lehetősége: egy szívdöglesztő rockzenész, egy könyvmoly professzor, egy megértő gyermekkori barát. Ráadásul Ezüst Róka is flörtölős e-mailekkel bombázza.

Hamarosan Maddie is megtapasztalja, hogy az élet – akárcsak egy jó regény – tele van váratlan és izgalmas fordulatokkal, és a szerelem is akkor és olyan formában talál meg minket, amikor és ahogyan a legkevésbé számítunk rá.

„Vicces, romantikus és szexi… Ez a romantikus történet megmosolyogtatja majd az olvasókat” (RT Book Reviews)

Könyvízű szerelem
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Könyvízű szerelem

Mary Ann Marlowe
Pioneer Books, 2021.11.02.
A kezdő író és könyvesbolt-tulajdonos, Maddie Hanson köszöni szépen, jól van: egykori vőlegénye fél éve hagyta faképnél az oltárnál, azóta pedig csak könyvklubja és bimbódzó irodalmi karrierje foglalkoztatja.