Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. április 23.
Könyvfesztiválozz otthonról az Európa Könyvkiadóval

Könyvfesztiválozz otthonról az Európa Könyvkiadóval

A könyves világ hírei

Az Európa Könyvkiadó egy meglepetéssel készült az olvasóinak a könyvfesztivál tervezett időszakára. Weboldalukon minden könyv, beleértve a legfrissebb újdonságokat is, egész hétvégén 30% kedvezménnyel kapható. A teljes készletre vonatkozó ajánlat mellett több száz, 1499 Ft-os akciós árú könyv közül válogathatnak az olvasók.

Az alábbiakban a kiadó közleményét olvashatjátok.

„Kedves Olvasóink!

Ma kezdődött volna a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Ez most a szokásos formájában elmarad, mi viszont nem szeretnénk, hogy könyvek nélkül teljen el ez a négy nap. Az elmúlt időszakban ugyan otthonról, de ugyanúgy folytattuk a munkát és a készülődést, így nagy örömmel mondhatjuk, minden könyvünk, melyet a fesztiválra terveztünk, megjelent.

Nagyszerű újdonságokat választottunk, széles közönségnek: az új megjelenéseink között van kortárs szépirodalom, amerikai bestseller, fantasy, true crime, krimi, romantikus történet és verseskötet is.

A könyvfesztiválra készült újdonságainkat itt megtalálhatjátok: https://europakiado.hu/konyvlista/europa_ujdonsagaink

Az elkövetkező négy napon, vagyis április 23–26-áig minden könyvünket – igen, az újdonságokat is – 30% kedvezménnyel tudjátok megrendelni honlapunkról. Reméljük, így vissza tudunk adni valamennyit a könyvfesztiváli hangulatból.

A teljes készletünkre vonatkozó kedvezményes áron felül több száz könyvünk most 1499 Ft-ért lehet a tiétek, érdemes ezeket is átböngészni: https://europakiado.hu/konyvlista/akcio_1499

Kiszállításunk – az egészségügyi szabályokat szigorúan betartva – zavartalanul üzemel, így a kiválasztott könyveitek könnyen és gyorsan fognak megérkezni hozzátok.

Hiszünk abban, hogy a mostani nehéz időszakot a könyvek segítségével könnyebb átvészelni, és reméljük, sok szép, olvasással töltött perccel ajándékozhatunk meg benneteket.

Maradjatok otthon, olvassatok sokat!”