Nincs engedélyezve a javascript.
Kreatívjáték

A Kreatívjáték csapata nap mint nap arra törekszik, hogy az etikus kereskedői kultúra és a magas színvonal keresztmetszetét nyújtva mutassa meg neked azokat a kiváló minőségű, értékes és sokoldalú játékokat, amiket ők maguk is szívesen a gyermekeik kezébe adnának.

Fontos, hogy fontos vagy!

A Kreatívjáték a nagykereskedelmi versenytársakkal szemben olyan prémium márkák mellett tette le a voksát, amelyekben az oldal működtetői személyesen hisznek. Itt úgy bánnak veled, mint egy baráttal. A Kreatívjáték csapatának fontos, hogy te is fontosnak érezd magad, és megkapd azokat a neked és gyermekednek szóló ajánlatokat, amiket épp keresel. Gyerekekkel az élet nem más, mint folyamatos változás, életkor és személyiség szerint megújuló igényekkel. A Kreatívjáték hisz a játékos tanulásban, és figyel arra, hogy egy gyereket mindig a korának megfelelő, inspiráló játékok vegyenek körül.

Oldalukon számos kategóriában várnak a régi klasszikusok és a folyamatosan érkező újdonságok. Minden, ami a fejlődéshez szükséges, megtalálható a Kreatívjáték termékeiben: tanítanak, fejlesztenek, mosolyt adnak!

partner_aloldal_jatek2.jpg