Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. december 16.
Krimirajongóknak ajánljuk karácsonyra

Krimirajongóknak ajánljuk karácsonyra

Nem mindenki kedveli a könnyed, vidám történeteket. Összeállítottunk egy válogatást azoknak is, akik inkább az izgalmas könyveket választanák az ünnepek alatt is.

A Vörös Özvegy

A Vörös Özvegy

Mark Edwards
Alexandra Kiadó (A), 2019.
Egy eltűnt gyerek. Egy elkeseredett anya. És egy ház telis-tele titkokkal. Julia két évvel ezelőtt egy tragikus baleset következtében elvesztette a családját. A férje megfulladt, miközben próbálta kimenteni a lányukat, Lilyt a házukhoz közeli folyóból. A kislány testét nem találták meg, és Julia azóta megrögzötten hisz abban, hogy Lily valahol életben van.
Éjszakai műszak

Éjszakai műszak

Michael Connelly
Alexandra Kiadó (A)
RENÉE BALLARD szó szerint a hollywoodi éjszakában dolgozik. A Los Angeles-i rendőrség éjszakai műszakjának tagjaként többnyire ő ér először a legbrutálisabb bűncselekmények helyszíneire - hogy aztán az összes u?gyet átadja a dicsőséget végu?l learató nappalos kollégáknak.
Elrejtett testek
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Elrejtett testek

Caroline Kepnes
Alexandra Kiadó (A)
Joe Goldberg megszállottan keresi a szerelmet, és ezért szó szerint mindenre hajlandó. Nemrég úgy vélte, megtalálta élete párját, ám hiába távolított el minden zavaró tényezőt az útjukból, Beck végül nem értette meg, így a lány a többi elrejtett testhez került. Joe most Los Angelesbe tart, a lehetőségek városába, és eltökélten készül maga mögött hagyni a múltját.
Óvakodj a múlttól
Magyarország legjobb karácsonyi könyvajánlata!

Óvakodj a múlttól

Joy Ellis
Alexandra Kiadó (A)
A végtelen, kihalt mezőkkel teli angol lápvidék baljóslatú, sötét hely, ahol bármikor eltévedhetünk a köd leszállta után. Ezen a kietlen vidéken szembesül a fiatal Matt Ballard nyomozó az emberi természet sötét oldalával, miután a mocsárból három meggyilkolt gyermek holtteste bukkan elő.