Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
március 12.
Légy naprakész, és nézd meg az Alexandra Kiadócsoport #booktok kedvenceit!

Légy naprakész, és nézd meg az Alexandra Kiadócsoport #booktok kedvenceit!

Könyvajánló

A TikTok trendformáló ereje nem kétséges, ha zenékről vagy akár sminktrendekről van szó, de ezeken kívül a könyvkiadásra is nagy hatással van a videómegosztó hálózat közössége. A TikTok tartalomkészítői és követőik alakítják, éppen melyik könyv számít trendinek, és mi az, amit egyszerűen nem szabad kihagyni. Ezek a könyvek igen eltérő stílusúak lehetnek, de egy közös bennük: a TikTok egyszerűen megbolondul értük.

Egy addiktív sorozat a romantika szerelmeseinek:

Lucy Score: Amin sosem leszünk túl 

Egy egyszerre izgalmas és romantikus regény minden hozzávalóval ahhoz, hogy egy igazán lebilincselő szerelmi történet alakulhasson ki, a szökevény arától a magának való, de ellenálhatatlan férfiig. A legjobb pedig, hogy mindez egy háromrészes sorozat darabja, így nem kell elengedni a szereplőit az első könyv után.

#pikáns #slowburn #letehetetlen

Amin sosem leszünk túl

Amin sosem leszünk túl

Ez a rosszfiú aztán nem fog belezúgni a jó kislányba!

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.02.21.
Knockemout
Knox örömmel játssza a rosszfiú szerepét, az életét pedig épp úgy szereti, mint a kávéját: magában. Egyedül basset houndját, Waylont tűri meg maga mellett. Knox ki nem állhatja a drámát, még akkor sem, ha az egy szökevény menyasszony formájában kopogtat az ajtaján.

Britney szabad!

Britney Spears: A bennem lévő nő

A popikon nagy port kavart az utóbbi években, amikor bíróságon kellett küzdenie a gyámság alóli szabadulásához. Britney erejével rengeteg nőt inspirált, hogy kezükbe vegyék a saját sorsukat, A bennem lévő nő című könyvében pedig maga meséli el történetét, amely egyaránt szól szabadságról és hírnévről, sikerről és kudarcról. A memoár a TikTok berkein kívül is hatalmas sikert aratott, eddig 26 nyelvre fordították le, sőt hosszú hetekig tartotta magát a The New York Times bestsellerlistájának élén, emellett a kritikusokból is pozitív reakciót váltott ki ez a hihetetlenül őszinte és szép alkotás.

#freebritney #sikerkönyv #toplistás

A bennem lévő nő

A bennem lévő nő

Britney Spears
Alexandra Kiadó (A), 2023.
Britney Spears végre saját maga mondja el történetét szabadságról, hírnévről, anyaságról, túlélésről, hitről és reményről.

„Abban a pillanatban kibékültem a családommal – ez alatt azt értem, hogy rájöttem, hogy soha többé nem akarom látni őket, és ezzel meg is voltam békülve.” (Britney Spears)

A fantasztikus világok rajongói sem maradnak TikTok-kedvencek nélkül

Tracy Wolff: Hadakozás

A Sóvárgás-sorozat negyedik könyve egy varázslatokkal és veszélyekkel teli iskolába kalauzolja el olvasóit, amely azonnal magával ragad, és nem enged. A lebilincselő regényben egy csapat természetfeletti erővel bíró tinédzsernek kell megmentenie a világot a sötét erőkkel szemben. Ha szeretted a Harry Pottert, ez a könyv biztosan nem okoz majd csalódást.

#fantasy #addiktív

Hadakozás

Hadakozás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.11.10.
Sóvárgás
"Ez egyáltalán nem az ő hibája. Ha viszont most megölöm, miközben tehetetlenül hever előttem a földön, az igenis az én hibám lesz. Ezzel a bűnnel pedig nem fogok tudni együtt élni."
A Katmere tanárait és diákjait elrabolták, közeleg a háború.

Olykor a bennünk rejtőző démonok valódiak

Karen Lynch: Rendíthetetlen

Titkok és misztikus erők működnek Sara Grey életének hátterében, aki megszállottan keresi családja tragikus halálának magyarázatát. Vámpírok és más természetfeletti erők kísértik, miközben barátai élete is veszélybe kerül. Vajon tud majd bízni azokban, akik látszólag segíteni akarnak neki? Karen Lynch romantikus természetfeletti regénysorozata az elmúlt évtized egyik legnagyobb könyvsikere, amelyből tévésorozat készül.

#természetfeletti #romantikus #enemiestolovers

Rendíthetetlen

Rendíthetetlen

Olykor a bennünk rejtőző démonok valódiak

Karen Lynch
Cartaphilus Könyvkiadó, 2023.09.12.
Rendíthetetlen
Sara Grey élete tíz éve romokban hever, amióta brutálisan meggyilkolták az apját. Immár tizenhét esztendős, de a borzalmas nap emléke nem hagyja nyugodni, és megszállottan próbál értelmet találni a történtekben. Élete titkokkal teli, családja és barátai mit sem sejtenek az őt körülvevő természetfeletti világról és a lány misztikus képességéről.

Christopher Paolini: Murtagh

A Murtagh tökéletes belépő Eragon sárkányokkal teli fantasztikus világába. Murtagh egy száműzött sárkánylovas, aki sárkányával barangol veszélyes és misztikus tájakon. A sárkánylovasnak fel kell fedeznie, mit képvisel egy olyan világban, amely magára hagyta őt…

#eragonsorozat #sárkányok

Murtagh

Murtagh

Christopher Paolini
Európa Könyvkiadó, 2023.12.06.
Ebben a lebilincselő regényben, melynek főhőse az Örökség sorozatának egyik legnépszerűbb szereplője, a Sárkánylovasnak fel kell fedeznie, mit képvisel egy olyan világban, amely magára hagyta őt.

„Azt kell mondjam, hogy ez a könyv fantasztikusan van megírva. Úgy tárja fel az emberi érzelmek mélységeit és a trauma okozta küzdelmeket, hogy az olvasó lelkének mélyére hatol.”

(Amazon, olvasói vélemény)

Julia Dippel: Izara – Az örök tűz (1.)

Titkos társaságok és tiltott szerelem? Nem is kell tovább keresnie azoknak, akik egy lebilincselő és végtelenül izgalmas regényciklust keresnek. Julia Dippel német szerző műve új dimenzióba kalauzolja olvasóit, ahol egy átlagos tini életét természetfeletti lények zavarják meg. A legjobb német nyelvű elsőkönyves díjjal jutalmazott sorozat első része; az elmúlt évek eddigi legsikeresebb német ifjúsági könyvei közé tartozik.

#díjnyertes #fantasy

Izara - Az Örök tűz

Izara - Az Örök tűz

(E-könyv)
Julia Dippel
Carta TEEN Kiadó, 2021.
Izara
Titkos társaságok, természetfeletti lények és egy tiltott szerelem...
Ariana átlagos tininek mondható átlagosan siralmas kamaszkorral. Szülei elváltak, érzelmileg ingatag édesanyjával él együtt, miközben dúsgazdag édesapját teljes szívéből megveti. A suliban sem nyer népszerűségi versenyt, és miközben egy menő elitiskolába jár, pincérnőként dolgozik, hogy fussa benzinre rozoga autójába.