Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
február 7.
Lucy Score könyvéből sorozatadaptáció születik

Lucy Score könyvéből sorozatadaptáció születik

Megfilmesítés

Lucy Score az Instagramján jelentette be az örömteli hírt: a 25 nyelvre lefordított és több mint 5 millió példányszámban elkelt Amin sosem leszünk túl című könyvéből tévés filmadaptáció születik az Amazon MGM Studios által. A sorozat népszerű producere Amy Rardin lesz, akinek nevéhez olyan sikeres sorozat fűződik, mint például a Charmed (Bűbájos boszorkák). A TikTokot is meghódító regény filmes változata biztosan sokak szívébe gyorsan belopja majd magát, hiszen izgalmakban, szerelemben, érzelmektől fűtött jelenetekben és humorban bővelkedő történetről beszélünk. A 2023 januárjában a Bloom Books és a That’s What She Said Publishing gondozásában megjelent első kötetet az év februárjában követte a folytatás, majd szeptemberben megjelent a Knockemout-sorozat harmadik, befejező része is. 

Hazánkban a Pioneer Books jelentette meg az írónő könyveit, így e trilógia első két részét is; az utolsóra egy picit még várni kell. Ha a megjelenés napján már a kezedben szeretnéd tartani a regényt, akkor most 30% kedvezménnyel elő is rendelheted, így nemcsak jelentős kedvezményben részesülsz, hanem ráadásul a boltokba kerülés előtt már kézhez kaphatod a saját példányodat!

A történet főszereplői Naomi és Knox, akiknek a kezdetleges erős ellenszenvük mögött már az első perctől kezdve mély vonzalom húzódik meg. A körülmények sokáig nem engedik, hogy ez az elemi ösztön a felszínre törjön, azonban az írónő úgy szövi a történet szálait, hogy végül az önfejűség és a védekezésül felvett felesleges álarcok lehullanak. És természetesen, mint minden szerelmes történetben, végül ők is egymásra találnak. Azonban nem ilyen egyszerű a cselekmény… Lucy Score mindig gondoskodik arról, hogy legyen miért és kiért izgulnunk a regényt olvasva.

Amin sosem leszünk túl

Amin sosem leszünk túl

Ez a rosszfiú aztán nem fog belezúgni a jó kislányba!

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.02.21.
Knockemout
Knox örömmel játssza a rosszfiú szerepét, az életét pedig épp úgy szereti, mint a kávéját: magában. Egyedül basset houndját, Waylont tűri meg maga mellett. Knox ki nem állhatja a drámát, még akkor sem, ha az egy szökevény menyasszony formájában kopogtat az ajtaján.

A sorozat második részében Knox testvére, Nash és az ő vívódásai, illetve szerelmi élete van fókuszban. A testvérek közül mindig is Nasht tartották a jófiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Kerüli az embereket, és ez épp kapóra jön új, dögös szomszédjának, Linának, aki szintén nem vágyik mély beszélgetésekre vagy tartós emberi kapcsolatokra. Csakhogy találkozásuk első pillanatától kezdve mindketten tudják, hogy nagyon nehezen tudnak majd szimplán jó szomszédok maradni…

Amit sosem fedünk fel

Amit sosem fedünk fel

A jófiúk mindig a jólányokat választják… Vagy mégsem?

Lucy Score
Pioneer Books, 2023.09.22.
Knockemout
A Morgan fivérek közül mindig is Nasht tartották a jó fiúnak: ő a megbízható rendőrfőnök, mindenkire kedvesen mosolyog, és ott segít, ahol tud. Azonban Nash épp egy lövöldözésben szerzett sérüléséből lábadozik, és az eset óta pánikrohamok és rémálmok kínozzák. Nem önmaga többé, de képtelen segítséget kérni a szeretteitől.

A harmadik, befejező kötetben a kisvárosi izgalmak tovább fokozódnak, hiszen a szoros baráti körbe tartozó Lucian és Sloane életútjai is kereszteződni látszanak. Azonban a kettejük jövőképe merőben különbözik. Sloane családot akar, míg Luciannek esze ágában sincs továbbörökíteni magát. A rémes gyerekkort megélt Lucian képtelen lenne ártani Sloane-nak, de nem képes elhagyni sem őt. Egy dologra viszont képesnek kell lennie: megvédeni szerelmét bármi áron.

Amit magunk mögött hagyunk

Amit magunk mögött hagyunk

Ennek a rosszfiúnak nem jár a boldog befejezés

Lucy Score
Pioneer Books, 2024.02.29.
Knockemout
Lucian Rollinsnak két célja van: a bosszú, és hogy eltörölje azt a foltot, amelyet abuzív apja ejtett családja nevén. Élete éppolyan élre vasalt, mint személyre szabott öltönye, nincs benne helye kételynek és felesleges érzelmeknek. Kivéve, ha egy tűzrőlpattant kisvárosi könyvtárosról van szó…