Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. március 23.
#MaradjOtthon, olvass könyvet!

#MaradjOtthon, olvass könyvet!

A könyves világ hírei

Kedves Könyvimádók!


Az Alexandra kiadócsoport számára kiemelten fontos olvasóink egészsége, ezért csatlakoztunk a #MaradjOtthon mozgalomhoz.


Amennyiben otthonodba szeretnéd rendelni a könyveket, oldalainkon ezután is megteheted, ehhez kiemelt kedvezmények formájában igyekszünk a legtöbb segítséget nyújtani. A Moobius aktuális ajánlatait az Akciók menüpontban láthatod, de érdemes meglátogatni az Alexandra Kiadó és az Európa Könyvkiadó oldalait is, hiszen egészen húsvétig óriási kedvezményekkel várják a látogatókat.


Az online rendelések ajtóban történő átvétele az országos tiszti főorvos tájékoztatása alapján továbbra is biztonságos. Munkatársaink a csomagok összeállításakor a szokásosnál is fokozottabb figyelmet fordítanak a higiénia megőrzésére, a fertőtlenítésre és az előírások betartására. Csapatunk folyamatosan figyeli a hazai és a nemzetközi szervek tájékoztatásait, és ezeknek fényében hozzuk meg a legbiztonságosabb döntéseket.


Hogy feldobjuk az otthon töltött időt, izgalmas online programsorozattal készülünk. Csatlakozz a Mindenem a könyv zárt Facebook-csoporthoz, és kövesd az oldalainkat, hogy elsőként értesülj kedvezményeinkről, programjainkról és virtuálisan találkozhass más könyvimádókkal!


Olvassunk sokat, hozzuk ki a legtöbbet ebből a nehéz időszakból!

Vigyázzunk egymásra!


Szeretettel, Alexandra kiadócsoport