Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. május 17.
Megérkezett az első előzetes az Eltűnök a sötétben dokusorozathoz

Megérkezett az első előzetes az Eltűnök a sötétben dokusorozathoz

Megfilmesítés

Megérkezett az első angol nyelvű előzetes az Eltűnök a sötétben című dokumentumfilm-sorozathoz. A Michelle McNamara könyve alapján készült, saját gyártású hatrészes sorozat június 28-án kerül az HBO műsorára.

A true crime műfaj legújabb sikerkönyve a Kaliforniai Gyilkosról szól, egy rejtélyes és erőszakos bűnözőről, aki ötven betöréses nemi erőszakot követett el és legalább tíz embert gyilkolt meg Kalifornia különböző városaiban az 1970-es évek végétől több mint tíz éven át. Három évtizeddel később Michelle McNamara bűnügyekkel foglalkozó újságíró eredt a nyomába, azonban váratlanul meghalt, mielőtt befejezhette volna a könyvet, így végül nem élhette meg a gyilkos letartóztatását sem 2018-ban, amihez közvetetten maga is hozzájárult.

Eltűnök a sötétben
Black Friday utolsó darabok

Eltűnök a sötétben

Egy nő megállíthatatlan hajszája a Kaliforniai Gyilkos után

Michelle McNamara
Európa Könyvkiadó, 2020.04.08.
Egy rejtélyes és erőszakos bűnöző ötven betöréses nemi erőszakot követett el és legalább tíz embert gyilkolt meg Kalifornia különböző városaiban az 1970-es évek végétől több mint tíz éven át. Három évtizeddel később Michelle McNamara bűnügyekkel foglalkozó újságíró eredt az elkövető nyomába, megszállottan kutatott és publikált az ügyről, hogy igazságot szolgáltasson az áldozatoknak.