Nincs engedélyezve a javascript.
profil_pics2-1.jpg
Pioneer Books
július 29.
Megjelent a népszerű amerikai írónő, Lucy Score legújabb romantikus regénye

Megjelent a népszerű amerikai írónő, Lucy Score legújabb romantikus regénye

Friss megjelenés

A The New York Times és a USA Today bestsellerírója, a Knockemout-sorozat szerzője új könyvvel jelentkezik, melynek címe: Mindörökké soha.

A történet főszereplője ezúttal Brick Callan, a csupa izom, nagy szakállú rendőr, aki nyugalomban, csendben, becsületesen éli mindennapjait. Egy napon azonban feltűnik a szigeten Remi Ford, Brick gyermekkori barátja, aki ráadásul a férfi öccsének exe, az exfelesége legjobb barátnője, és a főnöke lánya… Brick látja a lányon, hogy nem véletlenül tért vissza szülővárosába: megint slamasztikába került, és segítségre lenne szüksége, azonban Remi ezúttal nem kér Brick védelméből. A férfi ugyanis évekkel ezelőtt összetörte a szívét, és még nem tudott neki megbocsátani.

„Intenzív, sistergő és dögös. Valószínűleg a legdögösebb könyv, amit eddig olvastam a szerzőtől.”

Goodreads, olvasói vélemény

Mindörökké soha

Mindörökké soha

Lucy Score
Pioneer Books, 2024.06.27.
Brick Callan akkor érzi magát a legjobban Mackinac szigetén, amikor tél van, és eltakarodnak a turisták. A csupa izom, nagy szakállú rendőr szereti a magányt, a csendet, az állandóságot. Meg a marharagut, amit minden héten főz magának egy nagy fazékkal. Nem hánytorgatja fel a múltat, felelősségteljesen végzi munkáját, békében él önmagával.

A könyv különlegessége a cselekmény helyszíne, Mackinac szigete. Varázslatos téli táj, amely a leírások hatására valóban megjelenik lelki szemeink előtt. A szigeten nincsenek autók, biciklivel, télen szánokkal, hómobilokkal járnak, ami még álomszerűbbé teszi a helyszínt. Egy pletykával teli kisvárost ismerhetünk meg, hiszen mindenki tud mindent, és ismer mindenkit. A regény mellékszálainak köszönhetően beleláthatunk a kisvárosi dinamikákba, a szeretni való, különleges karakterek egymással való viszonyaiba.

Érdekes emellett, hogy az egyik főszereplőnek, Reminek szinesztéziája van, ami egy olyan neurológiai rendellenesség, amely során az ember színeket társít zenékhez, szavakhoz. Remi festő, a vásznon visszaköszönnek a zenehallgatás közben feltűnő víziói.

A történet egyik alapköve pedig az az érdekes és szívszorító gondolat, ami tulajdonképpen sokak fejében megfordul, ha szerelemről van szó: hogy nem érdemeljük meg a másikat, és ezért nem is szerethetjük őt úgy, ahogyan kellene. Ez a gondolat nagyon sok féleértést, veszekedést okozhat, és összetört szíveket… és persze nagyon jól tükrözi a való életet is. Lucy Score megragadta ezt a jelenséget, és megírta annak a történetét, hogyan korlátozhatja ez az érzelem egy férfi életét, és hogyan akadályozhatja meg egy értékes kapcsolat kibontakozását akár évtizedeken át.

„Minden egyes alkalommal, amikor kezembe vettem ezt a könyvet, éreztem, hogy az idegrendszerem ellazul.”

Goodreads, olvasó vélemény

A szerző korábbi művei:

Amin sosem leszünk túl

Amin sosem leszünk túl

Ez a rosszfiú aztán nem fog belezúgni a jó kislányba!

Lucy Score
Amit sosem fedünk fel

Amit sosem fedünk fel

A jófiúk mindig a jólányokat választják… Vagy mégsem?

Lucy Score
Amit magunk mögött hagyunk

Amit magunk mögött hagyunk

Ennek a rosszfiúnak nem jár a boldog befejezés

Lucy Score