Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2022. május 21.
Mik is valójában az Akasa-krónikák, és hogyan hívhatjuk be életünkbe állandóan jelen lévő erejüket?

Mik is valójában az Akasa-krónikák, és hogyan hívhatjuk be életünkbe állandóan jelen lévő erejüket?

Előrendelhető újdonság

Sandra Anne Taylor nemcsak a The New York Times bestsellerszerzője, hanem olyan tudás birtokosa is, aminek létezéséről viszonylag kevesen tudnak – helyes alkalmazásáról pedig még annál is kevesebben. Bár a spirituális gyógyítóként tevékenykedő írónő vállal személyes konzultációkat, legújabb könyvében, Az Akasa-krónikákban a széles közönséggel is megosztja a titkokat és a kulcsot egy teljesebb, jobb, elégedettebb élethez.

Mindannyian éreztük már rosszul magunkat akár rövidebb, akár hosszabb időszakokon keresztül, főleg az elmúlt néhány évben, amikor igazán váratlan és kiszámíthatatlan megpróbáltatások értek minket. És valószínűleg mindannyian hallottuk már azt is, hogy csak mi magunk tudunk változtatni a sorsunkon.

Az Akasa-krónikák az információ és energia vibráló tárházát nyújtják, nem szűnő jelenléttel; olyan rezonanciát képviselnek, amely életünkben és a mindenségben is egyre erősödik. Ugyanúgy ott vannak a legparányibb elemi részecskében, mint a legnagyobb energiamezőben. Ők maguk az elemi részecske, az energiahullám, a tudat és az öröklét összes információja. Magukba foglalják valamennyi élet titkát, az életek teljességét az általunk ismert kezdetektől, s jóval azután is folytatódnak, miután ismerős világunk eltűnik.

A legtöbben arra használják, hogy megtudják, miként hatnak rájuk a múltbéli események, s ezek a hatások a jelenlegi vagy egy előző életből valók-e. Noha semmiképpen nem ez a krónikák tanulmányozásának egyedüli célja, erős késztetést érzünk a kutakodásra. Mindannyiunkban ott él a vágy, hogy könnyítsünk nehéz körülményeinken; hogy megértsük, hogyan és miért történik, ami történik; végül pedig, hogy meggyógyulva és megerősödve jobbá és boldogabbá tegyük az életünket. Az Akasa-krónikákban őrzött információ hozzásegít mindezek megvalósulásához, ezért is nő irántuk oly számottevően az érdeklődés. Hatalmunkban áll fellapozni örök életünk feljegyzéseit, s mind a régmúltba, mind a lehetséges jövőbe betekintenünk. A múlt eseményeit megismerve olyan ismétlődéseket, mintákat fedezhetünk fel, amelyek máig éreztetik hatásukat. Azt találjuk majd, hogy előző életeink eddig ismeretlen kapcsolatai milyen meglepően ismerősek mégis. Felismerjük a jelenlegi problémáinknak, vállalkozásainknak, gondjainknak és célkitűzéseinknek forrásait, amelyek a mai napig foglalkoztatnak bennünket.

Az Akasa-krónikák minden létező ember életének információit és titkait magukban rejtik, így egyfajta kaput nyitnak, amelyen keresztül behívhatjuk az energiáit, és felhasználhatjuk őket arra, hogy javítsunk az életünkön, sikereket és boldogságot vonzzunk be, gyarapítsuk a tehetségünket, valamint arra is rájöjjünk, milyen hatással lehetnek a jelenlegi énünkre a múltbéli életeink és sorsaink.

Az 1945-ben elhunyt amerikai spirituális gyógyító és látnok, Edgar Cayce, aki kezdetben érintéssel, majd pusztán bizonyos információk birtokában, a távolból is képes volt bárkit kigyógyítani bármilyen betegségből, az „Élet könyvének” nevezte a krónikákat, amely mindig és mindenhol jelen van, pusztán hozzá kell férnünk.

A világszerte elismert gyógyító, Sandra Anne Taylor éppen ezt a hozzáférést segíti elő, hogy mindannyian megtapasztalhassuk a beteljesült, elégedett, sikeres élet szépségeit, és a krónikák által megértsük a sorsunkat, belepillantsunk az életünk idővonalába. Az eredeti nyelven 2018-ban megjelent, azóta pedig 30 nyelvre lefordított Az Akasa-krónikák júniusban magyarul is érkezik az Alexandra Kiadó gondozásában.

Az Akasa-krónikák
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Az Akasa-krónikák

Sandra Anne Taylor
Alexandra Kiadó (A)
A lenyűgöző Akasa-krónikákat a legegyszerűbben úgy írhatnánk le, mint az univerzum tudástárát. Benne rejlik a mindenség végtelen ereje, bölcsessége és energiája. Hatalmas információforrás, amely minden lélek számára elérhető utat mutat a változáshoz, gyógyuláshoz és kiteljesedéshez.