Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. január 15.
Minden, amit tudnod kell a Moobius online hangoskönyv-szolgáltatásról

Minden, amit tudnod kell a Moobius online hangoskönyv-szolgáltatásról

A könyves világ hírei

Kétségtelen, az online streamingelhető hangoskönyvek népszerűsége folyamatosan nő: külföldön a könyvek ilyenfajta „fogyasztása” már rendkívül elterjedt és divatos. Hazánkban is egyre több olvasóban merül fel az igény a klasszikus olvasás alternatívái iránt, így a Moobius úgy döntött, elsők között hozza el kedvenc történeteidet hangoskönyv formájában, híres magyar színészek és elismert hangművészek bevonásával.

Engedd át magad egy egészen új könyvélménynek: élvezd Frei Tamás, Leiner Laura, Jojo Moyes és még sok más sztárszerző történeteit hangoskönyv formában, vagy vond be gyermekedet is az élménybe, és hallgassátok meg a 100 mesés gyűjteménysorozatunk köteteit!

Ég veled

Ég veled

(Online hangoskönyv)

Dobó Enikő előadásában

Leiner Laura
100 Benedek Elek-mese

100 Benedek Elek-mese

(Online hangoskönyv)

Forgács Gábor előadásában

Benedek Elek

Hisszük, hogy a maximális olvasói/hallgatói élményhez a lebilincselő történet mellett egy megfelelő hang is kell. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Moobius Magyarország egyetlen profi szinkronhangokkal dolgozó hangoskönyv-szolgáltatója. Garantáljuk, hogy hangoskönyveinket hallgatva ismerősen cseng majd a narrátorok neve és hangja, és a profizmus mellett a könyvek szeretete is érezhető lesz a művön.

„A hangoskönyvvel való szerelmetes viszonyom nem újkeletű. Ha megadatik az a nagyszerű lehetőség, hogy egy rengeteg szálon futó, sokszereplős történetet egy színész egyedül mesélhet el, az megidézi a gyermeki ént. Megidézi gyermeki énemet. Megidézi saját gyermekeim ragyogó tekintetét, a rengeteg kérdést, a saját meseszövésüket és persze halk szuszogásukat, mikor álomba merültek…” (Kálid Artúr, a Tigrisvér című hangoskönyv előadója)

„És megszületett az írás, no meg a mondás: »A szó elszáll, az írás megmarad!« Ez a csoda találmány pedig odáig fejlődött, hogy mindent, de mindent rögzíteni lehetett vele! Ennek a szép meseszerű folyamatnak a része a hangoskönyv! Eszköz a gazdagabb, tartalmasabb élet megéléséhez!” (Papp János, a 100 mese Mátyás királyról című hangoskönyv előadója)

„Mérhetetlen öröm és megtiszteltetés, hogy az én hangom is hozzájárul ahhoz, hogy sokakhoz eljussanak ezek a könyvek!” (Király Attila, az Egy bolond száz bajt csinál, Boszorkánymester, Vanek úr Párizsban és Csontbrigád című hangoskönyvek előadója)

És hogyan tudod meghallgatni a neked tetsző könyveket? Ha szeretnéd a hangoskönyvélményt a mindennapjaid részévé tenni, esetleg több könyvünk is érdekel ilyen formában, a Moobius hangoskönyv-előfizetést ajánljuk! Előfizetőként kedvezményes áron, havi 2999 Ft-ért krediteket kaphatsz, amelyeket azonnal beválthatsz hangoskönyvekre, vagy akár gyűjtögetheted is őket egy későbbi beváltáshoz. Ha azonban az ehhez hasonló, hosszú távú elköteleződés nem a te világod, esetleg csak egy-egy könyvünket szeretnéd meghallgatni, lehetőséged van azokat egyesével is megvásárolni. Megvásárolt (vagy kreditekért cserébe kiváltott) hangoskönyveidet bármikor, korlátlanul meghallgathatod a Moobius fiókodban, a felhasználónevedre kattintva, a Hangoskönyveim menüpont alatt.

Nem tudod, neked való-e a hangoskönyvformátum? Hallgass bele online hangoskönyveinkbe még a megvásárlás előtt, és döntsd el saját tapasztalataid alapján! Minden hangoskönyvtermékünknél megtalálsz egy néhány perces részletet a történetből, amit az egyes termékekre kattintva rögtön el is indíthatsz – akár bejelentkezés nélkül. Ha pedig megtetszett, ott helyben kosárba is teheted: első hangoskönyvvásárlásodra ráadásul 50% kedvezményt adunk! Az ajánlat részleteiért látogass el az információs oldalunkra. Ha pedig készen állsz, kezdődhet a böngészés egyre bővülő hangoskönyvkínálatunkban!

gomb_irany_akat_19-3.jpg