Nincs engedélyezve a javascript.
snapseed-1.jpg
Eszterhai Katalin
2020. április 13.
Nagyon szépen köszönöm, hogy megoszthattam a gondolataimat, hogy időt szántak rám.Különös ajándék ez nekem,  hiszen az idő  az egyetlen dolog, ami nem adható vissza… Megtisztelő , hogy együtt voltunk és remélem, lesz módunk arra, hogy ujra elmondhassuk a történeteinket…Én nagyon szeretem a festményeket, szeretem , ha a házak falait képek díszitik, mert behozzák a házunkba a világot. Marc Chagall szerint csak egy szín van a festő palettáján, a szeretet színe. A szeretet képes megváltoztani minden rosszat,  Jót tenni, ez a legnagyobb méltóság, kívánom, hogy ezentúl,  ne csak a kenyér adja a szánkba az ízt, ami boldoggá tesz,  hanem a szeretet,  ízesitsük szeretettel a kenyerünket… Úgy szeretném, ha úgy élnénk ezentúl, hogy  ne kelljen  se félni, se remélni,  hogy legyünk biztosak abban, hogy fontosak vagyunk,  ésa világ valamennyiünkkel ékesebb.

Nagyon szépen köszönöm, hogy megoszthattam a gondolataimat, hogy időt szántak rám.Különös ajándék ez nekem, hiszen az idő az egyetlen dolog, ami nem adható vissza… Megtisztelő , hogy együtt voltunk és remélem, lesz módunk arra, hogy ujra elmondhassuk a történeteinket…Én nagyon szeretem a festményeket, szeretem , ha a házak falait képek díszitik, mert behozzák a házunkba a világot. Marc Chagall szerint csak egy szín van a festő palettáján, a szeretet színe. A szeretet képes megváltoztani minden rosszat, Jót tenni, ez a legnagyobb méltóság, kívánom, hogy ezentúl, ne csak a kenyér adja a szánkba az ízt, ami boldoggá tesz, hanem a szeretet, ízesitsük szeretettel a kenyerünket… Úgy szeretném, ha úgy élnénk ezentúl, hogy ne kelljen se félni, se remélni, hogy legyünk biztosak abban, hogy fontosak vagyunk, ésa világ valamennyiünkkel ékesebb.

Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. április 13. 20:06
Válaszolok
Drága Katalin! Minden fesztiválozó nevében köszönjük, hogy velünk tartottál, és szívmelengető gondolatokkal szolgáltál erre a nehéz időszakra! ❤️
Ildikó Máté
Ildikó Máté
2020. április 13. 21:42
Válaszolok
Köszönöm értékes gondolatait kedves Katalin. Élmény volt Önnel ez a
virtuális " összejövetel " !