Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2022. április 18.
Négy ok, amiért a Sóvárgás lesz a kedvenc vámpíros könyvsorozatod

Négy ok, amiért a Sóvárgás lesz a kedvenc vámpíros könyvsorozatod

Könyvajánló

Végre megjelent Tracy Wolff Sóvárgás-sorozatának második része: a várva várt Vonzódás.

Tracy Wolff a The New York Times és a USA Today bestsellerszerzője. Több mint hatvan regényt írt, a fiatal felnőtt kalandregényektől a Young Adult romantikáig. Elmondása szerint semmit sem szeret jobban, mint a természetfeletti lények iránti vonzalmát ötvözni a megkínzott hősök és harcias hősnők írásai iránti szeretetével.

Vonzódás

Vonzódás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó
Sóvárgás
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián.

„Az új Alkonyatként” is emlegetett Sóvárgás hatalmas népszerűségnek örvend az olvasók körében mind külföldön, mind pedig hazánkban. Hogy miért is? A Frolic összegyűjtött négy okot, amiért neked is ez lesz az új kedvenc vámpíros könyvsorozatod!

1. A szövevényes bentlakásos iskola rejtélye

Amikor Grace először érkezik a titokzatos Katmere Akadémiára, még fel sem tudta dolgozni szülei váratlan halálát. Megsérült, össze van zavarodva, és teljesen kiborult, főleg, mert az akadémia diákjai meglehetősen különösek. Mi lehet azokkal a furcsa, narancsos színű hűtőkkel az ebédlőben? És miért van egy igazi tömlöc az iskola alatt? Garantáljuk, hogy a könyveket olvasva lesz elég időd felfedni a Katmere összes titkát – persze Grace-é mellett.

2. Az a humoros, autentikus hang

Főszereplőnk, Grace imádni való, vicces lány. Sziporkázó belső monológjaitól kezdve a barátainak címzett egysorosokig minden egyes fejezetben azon kapod magad, hogy hangosan felnevetsz. Tracy Wolff olyan fiatalos stílusban ír, amely egyáltalán nem tűnik erőltetettnek.

3. Édes romantika némi harapással

Amikor előszőr találkozunk a titokzatos Jaxon Vegával, arra számítunk, hogy tipikus vámpír rosszfiú. És ő tényleg olyan… vagyis olyasmi. Mégis időt szán arra, hogy könyveket, reggelit és más kedves ajándékokat küldjön Grace-nek. Ígérjük, hogy a könyvek által teremtett édes romantika téged is meg fog szédíteni.

4. A csavarok és fordulatok

Nem árulhatunk el semmit előre a Vonzódásról, és nem is szeretnénk! Amit viszont elmondhatunk, hogy ha a Sóvárgás pezsdítő utazás, akkor a Vonzódás a létező legintenzívebb hullámvasút. Olyan sok dolog van benne, amit szeretünk: akció, varázslat, romantika, ugratás, dögös srácok, UGRATÁS, és egy utolsó csavar, amin még napokig fogsz utána gondolkodni. A Katmere Akadémián semmi sem az, amire számítasz, és minden fordulat feltárása egy fantasztikus utazást tesz lehetővé.

Nem tudjuk eléggé ajánlani a Sóvárgás sorozatát! Tökéletes az Alkonyat, a Vámpír Akadémia és a Vérvonalak rajongói számára. Éld át a kísérteties hangulatot, és nézz rá a könyvekre még ma! Az írónő így nyilatkozott nagy sikerű sorozatáról:

„Mindig is akartam írni egy vámpíros sorozatot, de aggódtam, hogy nem lesz semmi mondanivalóm. Amikor vámpírokról írsz, óriások vállán állsz, és nem akartam belemártani a lábújjam ebbe a medencébe addig, amíg nem vagyok biztos benne, hogy van egy olyan világom, ami hozzáad a lexikonhoz ahelyett, hogy elvenne belőle – már ha van ennek értelme. De, amikor a kiadóm odajött hozzám, és azt mondta, vissza akarják hozni a vámpírokat a divatba, nem tudtam elutasítani a lehetőséget. Régóta szerettem volna írni egy bentlakásos iskoláról szóló könyvet, és fogtam ezt a vágyam – és a paranormális lények iránti szeretetem – és létrehoztam a Katmere Akadémiát. Innentől kezdve a szerkesztőmmel együtt dolgoztunk egy mitológia megalkotásán, amely kiemeli ezt a világot a többi közül.”

Ha az írónő stílusa téged is megfogott, és hiányolod már a klasszikus, örök kedvenc vámpíros történetek új változatát, akkor mindenképp nézz rá Tracy Wolff Sóvárgás-könyvsorozatára, ami garantáltan téged is rabul ejt majd!

Sóvárgás

Sóvárgás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.10.01.
Sóvárgás
A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide.