Nincs engedélyezve a javascript.
anonymous-02.gif
Dániel Harmati
2021. április 3.

Nem akarok pampogni, már rég elengedtem a lehetőséget, hogy bekerülhetek a mentorprogram legjobb 15-e közé. De ettől függetlenül a verseny lezárult, én pedig a Moobius instagram sztorijaiból vagyok ké

Karolina Drubina
Karolina Drubina
2021. április 3. 15:03
Válaszolok
Kedves Dániel!
Véleményem szerint egyáltalán nem volt korrekt, hogy 364 műből csak 15-öt juttatnak tovább úgy, hogy szakmai zsűrinek köze sincs ehhez. A saját novellarészletemből kiindulva, minden szavazóm el volt ájulva tőle és alig várják a folytatást. Azt gondolom, hogy nem mi veszítettünk többet! Arra szeretnélek biztatni, hogy folytasd az írást és nyújts be pályázatot, ahová csak tudsz. Most fog megjelenni egy kötet, egy másik kiadónál, ahol elsőként jutott be két novellám a könyvbe. Remélem, ez erőt ad neked a folytatáshoz! ;)
Üdvözlettel:
Sorstársad, Drubina Karolina
Dániel Harmati
Dániel Harmati
2021. április 3. 21:55
Válaszolok
Kedves Karolina!
Köszönöm szépen a lelkesítő szavakat! :) Szerencsére szó sincs arról, hogy annyira elszontyolodtam volna emiatt a pályázat miatt, hogy már feladtam az írást, és nem foglalkozok vele többet. Új novellaötleteim mindig vannak és új pályázatok is mindig lesznek :) És egyébként is már az elején alábbadtam a reményeimből, mikor én még csak a negyvenvalahanyadik szavazatomat gyűjöttem be, de láttam, hogy sokan mások már bőven 100 meg 200 felett járnak. Persze, jelezhettem volna a szervezőknek, hogy nézzenek a körmükre, de
1: rosszindulatú kis spiclinek éreztem volna magam, ha elkezdem szabotálni más szavazatgyűjtését
2: biztos, hogy az én dolgom lett volna figyelni az esetleges csalásokra? Változatlanul úgy gondolom, hogy a verseny sportszerű menetének felügyelete az nem a versenyzők, hanem a szervezők feladata.
Na mindegy, én csak azt kifogásoltam, hogy míg a 15 szerencsés továbbjutót már réges rég tájékoztatták, addig a többieknek annyit se írtak így a végére, hogy bakfitty. Konkrétan le vagyunk sz**va.
Tudom, a mi helyzetünkön ez már sokat nem segítene, de legalább illő lett volna megköszönniük a részvételt, ha már ennyi regisztrációt szereztünk a Moobius oldalára.
Egyébként pedig gratulálok a megjelenésedhez! :) Én még tovább vadászom a nagy lehetőségemet.
Üdvözlettel:
Harmati Dániel