Nincs engedélyezve a javascript.
anonymous-02.gif
Danny
2021. március 6.

Nem ragelni akarok, de kicsit érdekesen van ez a verseny kitalálva. Ugyebár nem oszthatom meg a közösségi oldalakon, hogy szavazzanak rám, de maga a verseny egyáltalán nincs promózva a Moobius által,

Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2021. március 8. 11:47
Válaszolok
Kedves Danny!
A Moobius Kortárs Irodalmi Verseny és Mentorprogram eddig is, én innentől kezdve is megosztásra kerül a Moobius közösségimédia-oldalain. Ugyanakkor, mivel hibák jelentkeztek a szavazatszámok publikálásában, addig nem szeretnénk újabb embereket irányítani a felületre, amíg a hibát helyre nem állítottuk. Ez maximum néhány napot vehet igénybe, s utána minden felületünkre kikerül majd a program következő szakasza is. Ha megnézed az Instagram és Facebook-oldalunkat, Storyban már most is folyamatosan továbbosztjuk a jelentkezők posztjait!
Visszaigazoló e-mailt minden jelentkezőnek küldtünk, így amennyiben ezt nem kaptad meg, kérlek, ellenőrizd a spam és promóciós mappákat is, vagy írj az [email protected] címre, és szívesen újraküldjük! A közösségimédiában való megosztást pedig bátorítjuk, egyedül a likevadász Facebook-csoportokat limitáljuk.
Üdvözlettel,
A Moobius csapata