Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2019. szeptember 9.
Gratulálunk a nyereményjáték nyertesének, Papp Viktóriának!

Gratulálunk a nyereményjáték nyertesének, Papp Viktóriának!

Nyerj római utat a Moobiussal!

Játékszabályzat és adatkezelési tájékoztató

Dátum: 2019. szeptember 10. – október 6.

Az Alexandra Könyvesház Kft. (Székhely: 2040 Budaörs, Ébner György köz 4., Adószám: 22636773-2-13, a továbbiakban: Szervező) mint szervező és adatkezelő szervezi a jelen játékszabályzatban (továbbiakban: Szabályzat) meghatározott Moobius online könyváruház nyereményjátékot (továbbiakban: Nyereményjáték).

Jelen Szabályzat tartalmazza a Nyereményjátékra irányadó adatkezelési nyilatkozatot.

A Játék adatfeldolgozója és adatkezelője a Szervező.

A Játék időtartama alatt a játékszabályzat hozzáférhető minden játékos számára a Moobius oldalán (https://moobius.hu/).

JÁTÉKSZABÁLYZAT

Részvételi feltételek

A Nyereményjátékban minden természetes személy részt vehet, aki érvényes regisztrációval rendelkezik a Moobius oldalán, valamint a Nyereményjáték időtartama alatt legalább egyszer, minimum 5000 Ft értékben vásárol a https://moobius.hu/ oldalon a jelen Szabályzatban meghatározottak szerint (továbbiakban: Játékos).

A Nyereményjátékban a Szervező alkalmazottai, valamint ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdésében meghatározott hozzátartozói nem vehetnek részt.

A Nyereményjátékban való részvételhez a Játékosnak a Szervező által közzétett játékfelhívásnak megfelelően legalább egyszer, minimum 5000 Ft értékben kell vásárolnia a https://moobius.hu/ oldalon. Több 5000 Ft értékű vásárlás növeli a Játékos esélyét a győzelemre.

A Nyereményjátékban való részvétel a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti, amely írásbeli formának minősül.

Határidők

A Játékos felelőssége, hogy a Nyereményjáték felhívásokat, valamint a Játékos e-mailcímére beérkező üzeneteket és értesítéseket kellő időben figyelemmel kísérje. A Szervezők nem vállalnak felelősséget a Játékos mulasztásából adódó következményekért.

Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték időtartama: 2019. szeptember 10. – október 6.

Eredményhirdetés: 2019. október 9.

A Nyereményjáték menete

A Nyereményjáték a Moobius oldalán (https://moobius.hu/) zajlik.

Ahhoz, hogy egy Játékos részt vegyen a nyereményjátékban, és jogosult legyen a nyereményre a következő játékfelhívás szerint kell eljárnia:

Ha szeptember 10. és október 6. között legalább 5000 Ft értékben vásárolsz egy alkalommal, római utat nyerhetsz. Hogy ne tévedj el az örök városban, egy útikönyvvel is megajándékozunk.

A nyertes kisorsolását a Szervező végzi. A Szervező azon Játékosok közül sorsol, akik a játékidőszakon belül legalább egyszer, minimum 5000 Ft értékben kell vásároltak a https://moobius.hu/ oldalon.

A Nyereményjáték nyertesét az Alexandra Könyvesház Kft. egy 2 főre szóló római úttal és egy útikönyvvel jutalmazza. A római utat előre, a nyertes Játékossal közösen leegyeztetett időpontban biztosítjuk 2 fő számára repülővel, római reptéri transzferrel, 2 éjszakára, 4 csillagos szállással, reggelivel. Az utazás időpontja 2020. január 1. és március 6. közé esik. Az nyeremény nem tartalmazza a budapesti reptérre való eljutást, biztosítást és egyéb felmerülő költségeket.

A nyeremény átvétele

A nyertes Játékosokat a Szervező a megadott e-mailcímén keresztül értesíti a további teendőkről.

Amennyiben a nyertes Játékos a nyereményről való értesítés után 2 hétig a Szervezővel nem veszi fel a kapcsolatot, elveszti jogát a személyes megbeszélésre, valamint jelen Szabályzat elfogadásával kifejezetten és visszavonhatatlanul, írásban lemond az ezzel összefüggő bármilyen kártérítési, megtérítési, illetve egyéb igényéről.

A nyertes Játékos meg kell adnia személyes adatait, illetve a Szervezők által kért információkat, nyilatkozatokat ahhoz, hogy nyereményére igényt tarthasson. A Játékos köteles viselni annak következményeit, ha személyes adatait hibásan adta meg.

Szervező által bekért személyes adatok: a nyertes neve, telefonszáma, e-mailcíme.

Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott vagy cselekvőképtelen, a nyeremény átvételére törvényes képviselője jogosult.

A nyeremény másra át nem ruházható.

Adófizetés

A Nyertest a nyereményekkel kapcsolatosan nem terheli adó/személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség.

Szerzői jogok, felhasználás

A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. A Szabályzat módosításáról a Szervező e-mailen keresztül értesíti a Játékosokat.

A Szervező jogosult saját belátása szerint, külön értesítés, jóvátétel, kártérítés és indokolás nélkül kizárni azt a Játékost a Nyereményjátékból:

- aki nem, illetve nem lett volna jogosult részt venni a Nyereményjátékban;

- aki a Szervező alkalmazottja, valamint ezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1–2. pontjaiban meghatározott hozzátartozója;

- aki az Moobius felhasználói feltételeit megszegve vagy megkerülve regisztrált a Moobius oldalán;

- aki bármilyen módon megsérti, vagy megszegi a jelen Szabályzat rendelkezéseit, vagy a Nyereményjátékkal összefüggésben egyébként jogszabályt, más jogát, és/vagy jogos érdekét sérti, illetve erre nézve alapos gyanú merül fel;

- aki az átvételhez szükséges személyes adatot nem adja meg;

- aki a megadott határidőn belül nem veszi fel a kapcsolatot a Szervezővel

- aki személyes adatait hibásan adja meg a Szervező részére, illetve személyes adatainak kezeléséhez való hozzájárulását visszavonja;

- aki valótlan vagy hibás nevet ad meg a Szervező részére, vagy szándéka egyéb módon arra irányul, hogy a Nyereményjátékban valótlan személyt jogosítson a nyereményre;

- akit a Szervező egyéb okból jónak lát kizárni, így különösen, de nem kizárólag akkor, ha a Játékos a Moobius oldalán nem lett volna jogosult regisztrálni, vagy sérti a Szervező jogos gazdasági érdekeit.

A Játékos kizárása esetén az adott Játékos nem tarthat igényt nyereményre.

A Szabályzat megszegésével, illetve a kizárásra okot adó ténnyel, körülménnyel, illetve információval kapcsolatos gyanú esetén a Szervező a lehetőségeihez képest, észszerű és arányos mértékű vizsgálatot folytat le, és a vizsgálat során tudomására jutott információk alapján hozza meg döntését. A vizsgálat lezárta után érkezett észrevételeket, információkat a szervezőnek nem áll módjában figyelembe venni. A szervező ilyen vizsgálatot csak az adatkezelési jogosultság érvényességi idején belül folytat le.

A Szervező felelőssége

A Szervező nem vállal felelősséget a Játékos mulasztásából eredő következményekért.

A szolgáltatás ingyenességéből adódóan a Szervező nem szavatolja a Nyereményjáték szünetmentességét, nem tehető felelőssé a Nyereményjáték felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért. A Szervező a Nyereményjáték, valamint a Nyereményjáték oldalának működése során előálló esetleges zavarok, működési problémák elhárítására törekszik, azokért azonban nem tehető felelőssé. Továbbá tekintettel arra, hogy a szoftver valamely vásárlást nem észlel, illetve ha a Játékos hibájából tévesen, rosszul lett leadva, illetve feltöltve, a Szervező nem vállal felelősséget. A Szervező kizár valamennyi kártérítési, kártalanítási igényt a Nyereményjátékban való részvétel során, a Nyereményjáték, így különösen az alkalmazott szoftver esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Nyereményjáték során bekövetkezett késésekből eredő, vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

Egyéb rendelkezések

A Szervezők kijelentik, hogy a Nyereményjáték nem tartozik a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény hatálya alá. A jelen Szabályzatra a magyar jog az irányadó.

Adatkezelési tájékoztató

A Szervezők az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) 20. § paragrafusa szerint tájékoztatják a Játékost, hogy a Nyereményjátékban való részvételhez a Szervezők által kért adatainak szolgáltatása önkéntes, a Játékos hozzájárulásán alapul.

A Moobius oldalán történő regisztrációkor a Játékos kifejezetten, írásban hozzájárul személyes adatai kezeléséhez, függetlenül attól, hogy a Nyereményjáték során mikor bocsátja a Szervezők rendelkezésére.

A Nyereményjáték során a Szervezők a jogszabály és a Játékos hozzájárulása, az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja, valamint (2) bekezdés a) pontja alapján kezelik a Játékos által megadott alábbi személyes adatokat a Nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény átadása érdekében:

- név;
- telefonszám;
- e-mailcím;


A Szervező szolgáltatásainak igénybevételéhez elengedhetetlenül szükséges személyes adatokat az Üzemeltető az érintettek hozzájárulása alapján, és kizárólag célhoz kötötten használja fel.

A Szervező mint Adatkezelő vállalja, hogy a birtokába jutott személyes adatokat az Infotv. rendelkezéseinek és jelen Szabályzatban rögzített adatvédelmi elveknek megfelelően kezeli, és harmadik félnek át nem adja.

Az adatátadás tekintetében a jelen pontban foglalt rendelkezés alól kivételt képeznek az alábbiak:

a) a nyereményátadás teljesítésének érdekében bizonyos személyes adatok (név, telefonszám, szállítási cím) átadásra kerülnek a csomagok szállításáért felelős partnereknek (GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft., székhelye: 2351 Alsónémedi GLS Európa u.). Partnereink az adatvédelmi előírások tiszteletben tartása mellett a fent említett személyes adatokat kizárólag a cél érdekében használják, a cél teljesülését követően kötelesek azonnal törölni, harmadik félnek tovább nem adják.

Az adatkezelés időtartama az adatok megadásától a nyereményjáték esetében a cél megvalósulásáig, de legkésőbb 2020. március 6-ig tart.

A Játékos tájékoztatást kérhet a Szervező által kezelt személyes adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, adatvédelmi incidens esetén annak körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről.

A Játékos tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, törlését és zárolását, illetve adatainak a megjelölt célra, vagy annak egy részére történő kezelésének megszüntetését, továbbá tiltakozhat az adatkezelés ellen, az illetékes bíróság előtt érvényesítheti jogait és a jogszabályok szerint őt esetlegesen megillető kártérítést és sérelemdíjat. Hozzájárulását a Játékos bármikor, indokolás nélkül visszavonhatja.

A Játékos jogérvényesítési lehetőségeit az Infotv., valamint a 2013. évi V. tv. (Ptk.) alapján bíróság előtt gyakorolhatja, továbbá bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét is (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C; postacím: 1530 Budapest, Pf. 5.). Bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel ezen túlmenően kereshetők a Szervező munkatársai is az [email protected] e-mailcímen.

Az adatszolgáltatás önkéntes, azonban a Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben nem adja meg a Nyereményjáték lebonyolításához szükséges, a jelen Szabályzatban megjelölt adatait, vagy amennyiben azok törlését kéri a nyeremény átadását megelőzően, az a Nyereményjátékból való kizárásához vezet; valamint

amennyiben az Adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény – vagy más törvény – a Szervező részére kötelező adatkezelést ír elő, a Játékos által kért törlésnek a Szervező csak ezen kötelező adatkezelést követően tud eleget tenni.