Nincs engedélyezve a javascript.
Repjegy.hu

13 évvel ezelőtti indulásakor a repjegy.hu az első olyan repülőjegy-foglaló oldal volt hazánkban, ahol a hagyományos légitársaságok repülőjegyei mellett a fapados repülőjegyek is egyszerűen összehasonlíthatóak és lefoglalhatóak voltak. Mára pedig a repjegy.hu Magyarország egyik vezető repülőjegy-értékesítő weboldala.

Hogy miért érdemes őket választanod?

A repjegy.hu oldalán több száz légitársaság ajánlatát találod meg egy helyen, ráadásul a legnépszerűbb városlátogatási célpontoktól, a kellemes tengerparti nyaralóhelyeken és a különleges egzotikus tájakon át az izgalmas nagyvárosokig mindent megtalálsz széles úticél-kínálatukban. Foglalási folyamatuk egyszerű és átlátható, és ha mégis elakadnál, magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálatuk napi 8 órában a rendelkezésedre áll!

A repjegy.hu csapatában évtizedes tapasztalattal rendelkező utazási szakemberek dolgoznak azon, hogy a lehető legmagasabb szintű kiszolgálást kapd. Megbízható és elismert szolgáltatópartnereik segítségével pedig a külföldi autóbérlés, a szállásfoglalás, a kedvezményes repülőtéri parkolás, a transzfer szolgáltatás, de még a biztosításkötés is elérhető egy helyen!

Ráadásul kiemelt fontosságú náluk a kedvesség, hiszen manapság bármennyire is egyszerű folyamat a repülőjegy-foglalás, számos különböző tényező törhet borsot az utazók orra alá (menetrend-módosítások, változó utazási feltételek, szabályzatok és még sorolhatnánk). A repjegy.hu csapata úgy gondolja, megnyugtató kedvességgel és szakértelemmel kezelve a felmerülő kérdések és aggodalmak is gyorsan megoldódnak.

partner_aloldal_repjegy2.jpg