Nincs engedélyezve a javascript.
A Moobius online könyváruház és közösségi tér célja és funkciói

Kedves könyvimádó!

Hogy mi a Moobius célja?Az, hogy te is megtaláld a következő kedvenc könyved!
Biztosan neked is ismerős a könyvbarátok legégetőbb kérdése: mit olvassunk? Ha álltál már tanácstalanul könyvektől roskadozó polcok előtt, ha új műfajokkal ismerkednél, de nem szeretnél beleesni a felkapott, ám valójában nem hozzád illő könyvek csapdájába, jó helyen jársz!

A Moobiuson több ezer könyv közül válogathatsz, és a legjobb, hogy nem vagy egyedül a keresésben! Oldalunkon rengeteg könyvajánlót, kritikát találsz cikkek, blogbejegyzések, interjúk és videók formájában, hogy eldönthesd, mi lenne a tökéletes következő olvasmány számodra. A könyvválasztás mostantól gyerekjáték lesz!

Katalógusunkban több mint 5000 könyv vár rád. Ha új élményekre vágysz, segítségedre lehetnek sikerlistáink: csak válaszd ki, milyen műfajt olvasnál szívesen, és máris mutatjuk, mások mit tartanak a legjobbnak az adott stílusban. Ha pedig a modern megoldások híve vagy, válogass eKönyveink közül!

Ha szeretnéd az elsők között elolvasni a könyvújdonságokat, Előrendelhető köteteinket ajánljuk neked. Előrendelőként ráadásul kedvezményes áron, 30 százalékkal olcsóbban szerezheted be a kiválasztott könyvet!

Érdekel, mi történik a könyves világban? A Magazinban könyvkiadók, bloggerek és hírességek cikkeit bújva megtudhatod. Könyves kitüntetések, díjak, interjúk, megfilmesítések – szinte minden nap hozunk neked valami újat!

Nem tudod, milyen könyvet vegyél a fiatal rokonoknak ajándékba? Olvastál egy remek regényt, és ismét valami hasonlót keresel? Kérdezd a Moobius közösség tagjait! Az Idővonalon nyomon követheted, hogy mások mit olvasnak, miről beszélgetnek éppen, vagy felteheted a saját kérdéseidet és ajánlóidat is. Ha gyakran, és a közösség többi tagja számára hasznosat posztolsz, bekerülhetsz a Moobius legjobb bloggerei közé, és te is formálhatod az olvasóközösséget véleményeddel!

Társadalmi felelősségvállalás menüpontunkban jótékonysági tevékenységünkről olvashatsz. Hisszük, hogy az olvasás mindenkié, ezért egy-egy híres emberrel együttműködve rendszeres időközönként feltöltjük egy rászoruló iskola könyvtárát. Ha te is segíteni szeretnél, akkor keress minket bátran elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat

Ügyfélszolgálat, megrendeléssel kapcsolatos kérdések:
[email protected]
06 30 946 8958 (munkanapokon: 10-15-ig)

Állásjelentkezés:
[email protected]

Kéziratok fogadása:
[email protected]

Az Alexandra Kiadócsoport kézirat-fogadási szabályzatáról bővebben az Alexandra Kiadó oldalán olvashatsz.