Nincs engedélyezve a javascript.
581159_438503079498424_1613393503_n-1.jpg
Európa Könyvkiadó
2020. április 28.
Spin off sorozat készül A ragyogáshoz

Spin off sorozat készül A ragyogáshoz

Megfilmesítés

A Castle Rock után J. J. Abrams és produkciós cége, a Bad Robot újabb csemegével készül Stephen King rajongóinak, ugyanis az HBO Max-szal közösen bejelentették, hogy spin off sorozatot készítenek A ragyogáshoz. A készülő történet színhelye a Kubrick-féle, 1980-as Ragyogás kultikus helyszíne, a Szépkilátás Hotel lesz, ahol a hírek szerint jó néhány ismert Stephen King-regényszereplő is megfordul majd. Az angulul Overlook címet viselő sorozatban az egyes epizódok azonban csak lazán fognak kapcsolódni a könyvekhez.


A Castle Rock sikere után nem meglepő, hogy egy újabb King-adaptáció készül, és bizonyára a rajongók is tűkön ülve várják az újabb sorozatot.


A ragyogás

A ragyogás

Stephen King
Európa Könyvkiadó, 2020.11.20.
"- Minden nagy szállodának vannak botrányai - mondta. - Ahogy kísértet is van minden nagy szállodában. Hogy miért? A fenébe is, az emberek jönnek-mennek. Megesik, hogy valamelyik a szobájában dobja fel a talpát, a szíve, vagy gutaütés, vagy valami ilyesmi. A szálloda babonás hely. Nincs tizenharmadik emelet, nincs tizenhármas szoba, nincs tükör az ajtón, amin az ember bemegy, meg hasonlók."