Nincs engedélyezve a javascript.
anonymous-02.gif
Andrea Ignácz
2020. április 18.

Sziasztok! A Kérdezz - Felelek keretein belül lenne kérdésem Carthapilus kiadványokról: Van esély Lauren DeStefano Vegyészkert trilógiájának további köteteinek megjelenésére? Imádtam a Hervadást. :) És, hogy Kate Morton - tól van tervben további fordítás / kiadás? Köszönöm! :)

Takács Réka - Alexandra Kiadó marketing
Takács Réka - Alexandra Kiadó marketing
2020. április 18. 18:40
Válaszolok
Szia Andrea! Sajnos a Vegyészkert-trilógiát nem tervezzük folytatni, Kate Morton könyveket viszont egészen biztosan adunk még ki! :) A következőt már idén karácsony előtt tervezzük! Az eddigieket mind olvastad már? Melyik a kedvenced?
Andrea Ignácz
Andrea Ignácz
2020. április 18. 20:01
Válaszolok
Sajnálom a Vegyészkert-trilógiát, biztosan sokan örültünk volna a folytatásnak. Viszont örömmel hallom, hogy Kate Morton-tól olvashatunk még.
Egyelőre csak a Felszáll a köd és Az elfeledett kert című regényeit olvastam, ám azok alapján biztosan el fogom olvasni a többit is, mert mindkettő egyformán nagyon tetszett. Egyébként a Könyvfesztivál kapcsán terveztem megvenni az összes többi könyvet tőle, viszont sajnos most ez kicsit csúszik. De hogy az összes a polcomon fog sorakozni, amit lehet, az bizonyos! :)
Köszönöm szépen a választ! :)