Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2021. december 22.
Tökéletes olvasmány a Narnia és a Harry Potter rajongói számára!

Tökéletes olvasmány a Narnia és a Harry Potter rajongói számára!

Könyvajánló

Az ágyúk éjt nappallá téve rombolják Bessia és Karan falait a polgáraik között dúló háború miatt. A gyilkos háborúban a tizenegy éves Garry Hop már elvesztette apját, most pedig az anyját emésztő betegség miatt kell aggódnia, aki csak a bölcs sámán, Bandeo Gropius segítségével gyógyulhat fel. Gropius és csodaszerei azonban a varázslatos Ambrózia szigetén találhatók, amelyért Karan és Bessia népe ádáz harcot vív. Garrynek nincs más választása, mint mindent kockára téve titokban útra kelni a távoli szigetre. Nem a távolság jelenti azonban az egyetlen veszélyt. Vadállatokkal, furcsa lényekkel, a zord természettel és a sziget kincseire áhítozó kapzsi emberekkel kell megbirkóznia; a világról alkotott nézetei pedig gyökeresen megváltoznak, amikor találkozik egy fiatal lánnyal, Alinával.

A két fiatalról azonban kiderül, hogy egymás megveszekedett ellenségei. Vajon megbízhat a lányban, és sikerül megszereznie a gyógyszert?

A neves olasz ifjúsági írónő, Moony Witcher varázslatos lényeket, csodálatos tájakat és borzalmas veszélyeket felvonultató Garry Hop-sorozata tökéletes választás a Narnia és a Harry Potter rajongói számára.

Garry Hop csodálatos utazása
Rendelj három könyvet 3+2 jelzéssel ellátott kiadványaink közül, és további kettőt ajándékba adunk! A kedvezmény öt könyv kosárba rakása után aktiválódik, az öt megrendelt termékből a két legalacsonyabb árút adjuk ajándékba. Az akció más kedvezményekkel, kuponajánlatokkal nem összevonható, az akcióban szereplő könyvekre további %-os kedvezmények nem vehetők igénybe, a 3+2 akció keretein belül leadott rendelések esetén fix összegű, végösszegből levonásra kerülő kupon nem felhasználható.

Garry Hop csodálatos utazása

Moony Witcher
Alexandra Kiadó (A)
A neves olasz ifjúsági írónő, Moony Witcher varázslatos lényeket, csodálatos tájakat és borzalmas veszélyeket felvonultató Garry Hop-sorozata tökéletes olvasmány a Narnia és a Harry Potter rajongói számára.