Nincs engedélyezve a javascript.
19225522_317022815414458_3302470712254555130_n-1.jpg
Alexandra Kiadó
2020. június 7.
Újra kaphatók a Viszlát, pelus! könyvek

Újra kaphatók a Viszlát, pelus! könyvek

Friss megjelenés

Idővel minden 2-3 éves gyermeket nevelő szülőben megszületik a felismerés: lassan óvodás lesz a gyermek, ideje szobatisztaságra nevelni. De hogyan is kell ezt elkezdeni? Hogyan tudunk segíteni neki ebben, és mi az, amivel árthatunk? Viszlát, pelus! című felkészítő csomagjainkban minden megtalálható, ami az első lépésekhez szükséges, így a szobatisztaságra szoktatás kellemes és sikerélményekkel teli tapasztalat lehet mind a szülő, mind a gyermek számára.


Dr. Janet Hall klinikai pszichológusként és két gyermek édesanyjaként már több mint 35 éve kezeli gyermekek ezreit, akiknek problémát jelent a szobatisztaság akár éjjel, akár nappal. Könyveiben egyszerre nyújt hasznos tanácsokkal és praktikákkal ellátott útmutatót a szülőknek, és vidám élményt a gyermekeknek. A kemény fedelű könyvecske és a színes jutalommatricák segítenek, hogy ez az elsőre ijesztő élmény vidám kalanddá váljon, amit a csöppségek szüleikkel együtt élhetnek át.

Viszlát, pelus! - Felkészítő csomag kislányoknak

Viszlát, pelus! - Felkészítő csomag kislányoknak

Újszerű antikvár könyv
Hall, Janet, dr.
Alexandra Kiadó (A), 2020.
Viszlát, pelus! csomagban minden megtalálható, ami az eredményes szobatisztaságra szoktatáshoz szükséges. Segítségével hat könnyű lépésben sajátíthatjuk el a szobatisztaságra nevelést, bátorítva és támogatva gyermekünket ebben a fontos fejlődési szakaszban.
Viszlát, pelus! - Felkészítő csomag kisfiúknak

Viszlát, pelus! - Felkészítő csomag kisfiúknak

Hall, Janet, dr.
Alexandra Kiadó (A), 2020.
A Viszlát, pelus! csomagban minden megtalálható, ami az eredményes szobatisztaságra szoktatáshoz szükséges. Segítségével hat könnyű lépésben sajátíthatjuk el a szobatisztaságra nevelést, bátorítva és támogatva gyermekünket ebben a fontos fejlődési szakaszban.