Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. április 20.
Véget ért a Moobius Online Könyvfesztivál

Véget ért a Moobius Online Könyvfesztivál

A könyves világ hírei

2020. április 19-én, vasárnap véget ért az első Moobius Online Könyvfesztivál. A programsorozat célja az volt, hogy lehetőséget és teret biztosítson a könyvimádóknak, hogy a személyes találkozások és rendezvények korlátozása ellenére is közös élményeket szerezhessenek, találkozhassanak magyar szerzőkkel és könyvkiadókkal, miközben kedvezményes áron hozzájuthatnak legújabb olvasmányaikhoz.

fb_esemeny_cover_landing-1.jpg
Moobius Online Könyvfesztivál 2020
Mi, könyvimádók nem hagyjuk, hogy a világ eseményei elválasszanak minket egymástól! Szeretnénk éreztetni az olvasókkal, hogy még ha személyesen nem is tudunk találkozni, virtuálisan együtt lehetünk, és közös élményeket szerezhetünk.

A fesztivál minden napja jó hangulatban telt, sztárvendégeink gondoskodtak a változatos témákról, felemelő gondolatokról. Ezúton is köszönjük nekik a részvételt, azt, hogy ebben a nehéz időszakban is kiemelt szerepet biztosítottak a könyves közösségnek az életükben!

sztarok_13-1.jpg

A Moobius megújult Idővonala a fesztivál időszaka alatt több mint 400 látogatót fogadott, akik nagy lelkesedéssel kezdték el saját profiljuk kialakítását, könyvajánlókkal segítették olvasótársaikat, és érdekes beszélgetéseket folytattak sztárvendégeinkkel. A hozzánk beérkező visszajelzések közül néhányat megosztanánk a cikk olvasójával is:

„Valóban fontos egy ilyen virtuális fórum a könyvszerető közönségnek.”

„Ez a Könyvfesztivál irodalmi érdeklődésem ápolására lehetőséget adott. A stagnáló életforma keretein belül szellemi táplálékot biztosított, feldobta a nem túl mozgalmas mindennapokat, mindenképpen valamifajta fejlődést garantált. Kiváló irodalmi szereplőkkel tarkítva (írók, kiadók, általában a könyves szakma szereplői), a hozzászólók, a szavazatok, a könyvajánlások stb. mind-mind gazdagították az életünket. Köszönöm. Várom a folytatást.”

Annyit elárulhatunk, mi is nagyon várjuk, hogy ismét programokkal szórakoztathassuk olvasóinkat a Moobius Idővonalon! Az élet azonban addig sem áll meg: kezdd el kialakítani könyves profilodat ma, hiszen ha elég sokat olvasol és posztolsz, te is a Moobius legjobb bloggerei között lehetsz!

Ha pedig részt vettél a Moobius Online Könyvfesztiválon, és lennének javaslataid, hogyan fejlődhetünk tovább, kérlek, oszd meg velünk kommentben, hiszen a célunk, hogy a lehető legjobb közösségi oldalt hozzuk létre a könyvimádóknak!