Nincs engedélyezve a javascript.
mobius_brand_elemek6.jpg
Moobius online könyváruház | Az ország legjobb könyves ajánlatai
2020. április 20.
Véget ért a Moobius Online Könyvfesztivál

Véget ért a Moobius Online Könyvfesztivál

A könyves világ hírei

2020. április 19-én, vasárnap véget ért az első Moobius Online Könyvfesztivál. A programsorozat célja az volt, hogy lehetőséget és teret biztosítson a könyvimádóknak, hogy a személyes találkozások és rendezvények korlátozása ellenére is közös élményeket szerezhessenek, találkozhassanak magyar szerzőkkel és könyvkiadókkal, miközben kedvezményes áron hozzájuthatnak legújabb olvasmányaikhoz.

Moobius Online Könyvfesztivál 2020
Moobius Online Könyvfesztivál 2020
Mi, könyvimádók nem hagyjuk, hogy a világ eseményei elválasszanak minket egymástól! Szeretnénk éreztetni az olvasókkal, hogy még ha személyesen nem is tudunk találkozni, virtuálisan együtt lehetünk, és közös élményeket szerezhetünk.

A fesztivál minden napja jó hangulatban telt, sztárvendégeink gondoskodtak a változatos témákról, felemelő gondolatokról. Ezúton is köszönjük nekik a részvételt, azt, hogy ebben a nehéz időszakban is kiemelt szerepet biztosítottak a könyves közösségnek az életükben!

sztarok_13-1.jpg

A Moobius megújult Idővonala a fesztivál időszaka alatt több mint 400 látogatót fogadott, akik nagy lelkesedéssel kezdték el saját profiljuk kialakítását, könyvajánlókkal segítették olvasótársaikat, és érdekes beszélgetéseket folytattak sztárvendégeinkkel. A hozzánk beérkező visszajelzések közül néhányat megosztanánk a cikk olvasójával is:

„Valóban fontos egy ilyen virtuális fórum a könyvszerető közönségnek.”

„Ez a Könyvfesztivál irodalmi érdeklődésem ápolására lehetőséget adott. A stagnáló életforma keretein belül szellemi táplálékot biztosított, feldobta a nem túl mozgalmas mindennapokat, mindenképpen valamifajta fejlődést garantált. Kiváló irodalmi szereplőkkel tarkítva (írók, kiadók, általában a könyves szakma szereplői), a hozzászólók, a szavazatok, a könyvajánlások stb. mind-mind gazdagították az életünket. Köszönöm. Várom a folytatást.”

Annyit elárulhatunk, mi is nagyon várjuk, hogy ismét programokkal szórakoztathassuk olvasóinkat a Moobius Idővonalon! Az élet azonban addig sem áll meg: kezdd el kialakítani könyves profilodat ma, hiszen ha elég sokat olvasol és posztolsz, te is a Moobius legjobb bloggerei között lehetsz!

Ha pedig részt vettél a Moobius Online Könyvfesztiválon, és lennének javaslataid, hogyan fejlődhetünk tovább, kérlek, oszd meg velünk kommentben, hiszen a célunk, hogy a lehető legjobb közösségi oldalt hozzuk létre a könyvimádóknak!