Nincs engedélyezve a javascript.
fb_logo_01-1.jpg
Cartaphilus Könyvkiadó
2021. október 12.
Végre magyarul is olvasható az elmúlt évek legzajosabb young adult könyvsikere!

Végre magyarul is olvasható az elmúlt évek legzajosabb young adult könyvsikere!

Friss megjelenés

Már magyarul is elérhető a young adult könyvsiker: Tracy Wolff Sóvárgása. A kötet a Cartaphilus Könyvkiadó gondozásában látott napvilágot.

A világtól elzárt Katmere Akadémia nem egy átlagos bentlakásos középiskola: a folyosókon vámpírokkal, alakváltókkal, boszorkányokkal találkozhatunk, a színfalak mögött pedig kíméletlen küzdelem dúl. Ebbe a világba csöppen Grace egyedüli halandóként a szülei balesete után. Hamarosan találkozik az iskola legveszélyesebb lakójával, Jaxon Vegával. A vámpír hosszú idő óta nem engedett magához közel senkit, ám mégis valami megmagyarázhatatlan erő vonzza a lány felé – valami, ami mindkettejük végzetét jelentheti. Jaxon magánya mögött sötét titkok rejtőznek, és Grace egyre inkább kezdi azt érezni, hogy nem véletlenül került az akadémiára, hanem csaliként egy halálos játszmába.

,,Csavarosan kidolgozott, mélyen romantikus történet egy magával ragadó befejezéssel. Alig várom a következő részt!” – Victoria Scott, a Fire & Flood sorozat szerzője

Sóvárgás

Sóvárgás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó, 2021.10.01.
Sóvárgás
A világtól elzárt Katmere Akadémia nem mondható átlagos középiskolának. Az exkluzív bentlakásos iskola folyosóit alakváltók, boszorkányok és vámpírok járják, a szülei tragikus halála után idekerülő Grace pedig egyetlen dolgot tud biztosan: egyedüli halandóként egyáltalán nem tartozik ide.

A Sóvárgás folytatása, a Vonzódás már előrendelhető, várhatóan jövőre kerülhet a rajongók polcaira. A Vonzódásban visszatérhetünk a Katmere Akadémiára, ahol Grace hónapokra nem emlékszik az életéből. Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó eseményeket, és megtudnia, pontosan ki is ő valójában, hiszen minden oldalról komoly veszély fenyegeti. Bonyolult hatalmi játszmák, bosszú és egy ismeretlen erő akár örökre elszakíthatják egymástól Grace-t és Jaxont. A lány hamar megtanulja, mit jelent ritka kincsnek lenni egy misztikus lényekkel teli világban. Ha elbukik, mindenki élete veszélybe kerül. A Vonzódás az első részénél is fordulatosabb, drámaibb és vérfagyasztóbb történet.

Vonzódás

Vonzódás

Tracy Wolff
Cartaphilus Könyvkiadó
Sóvárgás
Mi történhetett azokban a hónapokban, amelyekből Grace szinte semmire sem emlékszik? Életbe vágó lenne összeraknia a hiányzó időszak eseményeit, és megtudnia, pontosan ki és mi ő, hiszen visszatérése után minden oldalról ellenségek fenyegetik a Katmare Akadémián.

A Sóvárgás sikerét látva a Universal Pictures megvásárolta a megfilmesítési jogokat, és filmadaptációt készít a könyv alapján.

A munkát a stúdió vezető alelnöke, Jeyun Munford és kreatív ügyvezetőként Christine Sun felügyelik. Egyelőre a projekt nagyon korai fázisban van, sem a rendező, sem a szereplőgárda, sem pedig a premier dátuma nem ismert.