Nincs engedélyezve a javascript.
A Hegemón árnyékában
Olvastam
Kedvenc könyvem

A Hegemón árnyékában

A jövő immáron a jelen

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 699 helyett
2 024 Ft
-25 %
Az "Ender árnyéka" folytatásában a Föld újra csatatérré változik. A hadiskolás gyermekek nemcsak hősök, hanem lehetséges fegyverek, akik hatalomhoz segíthetik azt az országot, amelyik megszerzi őket. Ender Sárkány hadtestének tagjait egytől egyig elrabolják, csak Bean menekül meg, és fordul segítségért Peterhez, Ender bátyjához.
Leírás a könyvről

A háborúnak vége, Ender Wiggin és ragyogóan tehetséges gyermekkatonái győzedelmeskedtek. Megsemmisítették az ellenséget és megmentették az emberi fajt. Maga Ender nem tér vissza, de seregének tagjai visszautaznak a Föld különböző országaiban élő családjukhoz. A Hadiskola bezárta kapuit.

Ám hiába szűnt meg a külső fenyegetés, a Föld mégis újra csatatérré változik. A hadiskolás gyermekek nemcsak hősök, hanem lehetséges fegyverek, akik hatalomhoz segíthetik azt az országot, amelyik megszerzi őket. Ender Sárkány hadtestének tagjait egytől egyig elrabolják, csak Bean menekül meg, és fordul segítségért Peterhez, Ender bátyjához.

Peter Wiggin, Ender bátyja a színfalak mögül már eddig is ügyesen mozgatta a földi politika szálait. Bean segítségével végül ő lehet a világ ura.Az "Ender árnyéka" folytatásában Bean géniuszának a nagypolitika sakkjátszmájában kell győzedelmeskednie, csakhogy ellenfele bábként állítja a táblára egykori hadiskolás társait.

Adatok
Raktári kód:
724796
ISBN:
9633570142
EAN:
9789633570142
Eredeti megnevezés:
Shadow of the Hegemon - A Tor Book
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
408
Méret [mm]:
130 x 198 x 34
Tömeg [g]:
440
Hozzászólások