Nincs engedélyezve a javascript.
A szeretet ajándékai
Elolvastam
Tetszik

A szeretet ajándékai

Hogyan változtathatod meg önzetlen adakozással az életed

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 999 Ft
3+2
"A szeretet ajándékai" megindító és felejthetetlen történet arról, hogyan alakította át a nagylelkűség és az ajándékozás egy ember életét egyetlen hónap alatt. Ez a kötet bebizonyítja, hogy a szeretet és a törődés drámaian változtathatja meg világképünket, s talán magát a világot is.
Leírás a könyvről

Egy hónappal az esküvője után a harminchárom éves Cami Walkernél szklerózis multiplexet állapítottak meg, ami alapjaiban rengette meg az életét. Az idegrendszerét megtámadó betegség miatt folyamatos orvosi kezelésre szorult, alig tudott járni, és a házassága óriási nyomás alá került. Mindennap újabb aggodalmak töltötték el: Tolószékben fogom végezni... Mindennek vége... Miért pont velem történik mindez?

Cami kilátástalan helyzetében szokatlan segítséget kapott egyik barátjától, egy afrikai füvesasszonytól. "Ajándékozz el huszonkilenc ajándékot huszonkilenc nap alatt! - így szólt a tanács. - Ha ajándékozol, arra összpontosítasz, mi mindened van, amit fel tudsz ajánlani másoknak, amivel segíteni tudsz, és ez végző soron rád is jó hatással lesz.""A szeretet ajándékai" megindító és felejthetetlen történet arról, hogyan alakította át a nagylelkűség és az ajándékozás egy ember életét egyetlen hónap alatt. Cami legtöbb ajándéka valamilyen apróság volt - egy telefonhívás, aprópénz vagy akár egy papírzsebkendő. Az önzetlen tettek mégis óriási erővel bírtak.

Ez a kötet bebizonyítja, hogy a szeretet és a törődés drámaian változtathatja meg világképünket, s talán magát a világot is.

Adatok
Raktári kód:
711868
ISBN:
9632973883
EAN:
9789632973883
Eredeti megnevezés:
29 Gifts
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
304
Méret [mm]:
138 x 204 x 25
Tömeg [g]:
410
Hozzászólások