Nincs engedélyezve a javascript.
A szomszéd pár
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 699 helyett
2 774 Ft
-25 %
A szomszédod azt mondta, nem akarja, hogy átvidd a hat hónapos kislányodat a vacsorapartira. Egyszerűen nem bírja a gyereksírást. A férjed azt mondta, minden rendben lesz. Hiszen tényleg csak a szomszédba mentek. Viszitek a bébiőrt, és felváltva átugrotok megnézni, hogy jól van-e a kicsi. A lányod édesen alszik, alig egy órája, hogy utoljára ránéztél.
Leírás a könyvről

A szomszédod azt mondta, nem akarja, hogy átvidd a hat hónapos kislányodat a vacsorapartira. ez nem személyes ügy, egyszerűen nem bírja a gyereksírást. A férjed azt mondta, minden rendben lesz. Hiszen tényleg csak a szomszédba mentek. Viszitek a bébiőrt, és felváltva átugrotok megnézni, hogy jól van-e a kicsi. A lányod édesen alszik, alig egy órája, hogy utoljára ránéztél. De most, ahogy rohansz fel a lépcsőn a síri csendben, a legszörnyűbb rémálmod válik valóra. A kisbaba eltűnt. Még soha életedben nem kellett kihívnod a rendőrséget, most meg tele van velük az egész ház. És ki tudja, mit találnak…

A szomszéd pár letehetetlenül izgalmas thriller, fordulatos és hátborzongató, egyben érzékeny és okos regény, amely nem mulasztja el feltenni a kínzó kérdést: vajon te elég jó szülő vagy?"A valódi férfiak női írókat olvasnak - az olyan könyvek miatt, mint ez."

Lee Child"Finoman kidolgozott és borotvaéles. A szomszéd pár az elolvasása után még sokáig nem hagy majd nyugodni."

Harlan Coben"Fordulatos történet, amely az érzelmek vad hullámvasútján szabályosan a székhez szegezi olvasóját."

Tess Gerritsen


Adatok
Raktári kód:
748661
EAN:
9789634470427
Eredeti megnevezés:
The Couple Next Door
Megjelenés:
2017.11.07.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
320
Méret [mm]:
135 x 208 x 26
Tömeg [g]:
380
Hozzászólások