Nincs engedélyezve a javascript.
A vakondherceg
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 600 helyett
1 950 Ft
-25 %
Egy Viktória korabeli brit herceg szerteágazó, tágas alagútrendszert építtet ki birtoka alatt, hogy észrevétlenül közlekedhessen kastélya és a környező települések közt. Csakhogy viselkedésében nem ez az egyetlen furcsaság: a magányos különcöt föld alatti kocsikázásai korántsem teszik boldoggá... Kerüli az embereket - vajon miért?
Leírás a könyvről

Egy Viktória korabeli brit herceg szerteágazó, tágas alagútrendszert építtet ki birtoka alatt, hogy észrevétlenül közlekedhessen kastélya és a környező települések közt. Csakhogy viselkedésében nem ez az egyetlen furcsaság: a magányos különcöt föld alatti kocsikázásai korántsem teszik boldoggá... aminthogy hatalmas vagyonának egyéb áldásai sem. Kerüli az embereket - vajon miért? Személyzetével szívélyes, a közrendűekkel közvetlen, mégis az terjed róla, hogy csúf, eltorzult arcú szörnyeteg, aki emiatt menekült a föld alá.

A herceg amúgy két közismert viktoriánus híresség, Hasfelmetsző Jack és az Elefántember kortársa...
A történésekről és hátterükről elsősorban saját naplóbejegyzéseiből értesülünk. Hat téli hónapon át írja őket, közéjük időről-időre a mellékszereplők rövidebb elbeszélései illeszkednek.

Adatok
Raktári kód:
188218
ISBN:
9637448381
EAN:
9789637448386
Eredeti megnevezés:
The Underground Man
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
244
Méret [mm]:
118 x 196 x 19
Tömeg [g]:
280
Hozzászólások