Nincs engedélyezve a javascript.
A varázsbot
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 699 helyett
2 024 Ft
-25 %
Furcsa dogok történnek Mariefredben. Természetfeletti erők kelnek életre. Egy testvérpár, Viggo és Alrik lesz a kiválasztott, hogy megvédjék a titkos könyvtárat, ami a templomdomb alatt fekszik. A könyvtár őrzői, az öreg Magnar és Estrid először túl fiatalnak találják a fiúkat erre a nehéz feladatra, ezért próbára teszik őket.
Leírás a könyvről

Lüktet az idő - beszivárog a sötét.

Furcsa dogok történnek Mariefredben. Természetfeletti erők kelnek életre. Egy testvérpár, Viggo és Alrik lesz a kiválasztott, hogy megvédjék a titkos könyvtárat, ami a templomdomb alatt fekszik. A könyvtár őrzői, az öreg Magnar és Estrid először túl fiatalnak találják a fiúkat erre a nehéz feladatra, ezért próbára teszik őket. Ám nemsokára valóban veszélyessé válik a dolog, és Alriknak meg Viggónak minden furfangjára és ügyességére szüksége lesz, hogy túléljék a próbát. És közben még az iskolában is meg kell védeniük magukat a gonoszkodó Simontól és bandájától, akik azt hiszik, hogy ők a suliudvar teljhatalmú urai.

A varázsbot a PAX-sorozat első része. A következő kötet A démonkutya."Csak olvasom és olvasom, aztán mindig meglepődök, hogy mi történik a következő oldalon."
(Valdemar, 12 éves)Fordította: Deres Péter


Olvasson bele: Részlet a könyvbőlA Könyvjelző magazin 2015. márciusi számában megjelent cikk: A legnagyobb kisvárosA Könyvjelző magazin 2015. májusi számában megjelent cikk: Itt pörgés lesz, sztori, konfliktus, para...!

Adatok
Raktári kód:
740566
ISBN:
9634050803
EAN:
9789634050803
Eredeti megnevezés:
Nidstangen
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
168
Méret [mm]:
155 x 215 x 19
Tömeg [g]:
350
Hozzászólások