Nincs engedélyezve a javascript.
A vérbükk
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 800 helyett
2 100 Ft
-25 %
Egy írországi falucska iskolájának udvarán egy öreg vérbükk áll, annak kérgébe vésik bele a nevüket és az álmaikat azok a gyerekek, akik ágai alatt felcseperednek. Maddy, a kisegítő tanítónő rajtuk tartja ugyan a szemét, az iskolán kívül azonban épp az ő tekintete kalandozik arra, amerre nem volna szabad.
Leírás a könyvről

Az írországi Shancarring nevű falucska iskolájának udvarán egy hatalmas, öreg vérbükk áll, annak kérgébe vésik bele a nevüket és az álmaikat azok a gyerekek, akik ágai alatt felcseperednek. Ki gazdag, ki szegény, de mindannyiuk jellemét az iskola és a közösség formálja, s szülőhelyük mindannyiuk számára különleges élményeket tartogat - olyanokat is, amelyekről soha senkinek nem mesélhetnek. Maddy Ross, a kisegítő tanítónő rajtuk tartja ugyan a szemét, az iskolán kívül azonban éppen az ő tekintete kalandozik arrafelé, ahová nem volna szabad. Azt gondolhatnánk, hogy egy kis porfészekben megöli az unalom az embert - hiszen mi történhet a Ryan-féle Kereskedelmi Szállóban vagy a Nellie Dunn boltjában, és pláne Gunn atya templomában? -, de ha lehántjuk a külső rétegeket, egészen különleges, mindenképpen egyéni, sőt néha rejtélyes sorsok tárulnak fel előttünk.

Maeve Binchy, a nálunk is kedvelt, nagy mesélő ezúttal is lebilincselően izgalmas és megható emberi történeteket nyújt át nekünk.

Adatok
Raktári kód:
108324
ISBN:
9630785853
EAN:
9789630785853
Eredeti megnevezés:
The Copper Beech
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
404
Méret [mm]:
122 x 200 x 27
Tömeg [g]:
280
Hozzászólások