Nincs engedélyezve a javascript.
A zárt koporsó
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

A zárt koporsó

Hercule Poirot új esete

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
3 490 helyett
2 618 Ft
3+2
Hercule Poirot és Edward Catchpool visszatér! 1929 októberében egy írországi kastélyban vendégeskednek, a híres írónőnél, aki nyomozó gyerekekről írja a könyveit. Az alkalmazottakon kívül ott az egész család is: a fia, a menye, a lánya, a leendő veje - meg két ügyvéd. Athelinda Playfordnak most természetesen valódi gyilkossággal kell szembenéznie.
Leírás a könyvről

Hercule Poirot és Edward Catchpool visszatér!

1929 októberében egy írországi kastélyban vendégeskednek, a híres írónőnél, aki nyomozó gyerekekről írja a könyveit. Az alkalmazottakon kívül ott az egész család is: a fia, a menye, a lánya, a leendő veje - meg két ügyvéd. Athelinda Playfordnak most természetesen valódi gyilkossággal kell szembenéznie.

A különös nyomozópáros sikerrel göngyölíti föl az egyszerűnek látszó, valójában nagyon is szövevényes esetet. Ugyanis ha egy dúsgazdag nő haldokló titkárára akarja hagyni a vagyonát, az érthetetlen. Ha a titkárt valaki meggyilkolja, az várható. Viszont ha kiderül, hogy a titkár nem volt halálos beteg, a családtagoknak meg alibijük van, az szokatlan. Ebből a labirintusból csak a kis szürke agysejtek tulajdonosa találja meg a kiutat.Fordította: Molnár EszterOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
749040
ISBN:
9634055082
EAN:
9789634055082
Eredeti megnevezés:
Closed Casket
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
496
Méret [mm]:
130 x 188 x 35
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 

Szerző

Sophie Hannah
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk