Nincs engedélyezve a javascript.
Ajándékkártya - Boldog születésnapot!

Ajándékkártya - Boldog születésnapot!

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Ha nem tudod, melyik könyvet válaszd, de az olvasás örömét ajándékoznád, van egy szuper ötletünk számodra! Lepd meg szeretteidet – vagy saját magadat – egy igazán személyes ajándékkal: a Moobius online ajándékkártyák egyikével!
Leírás a könyvről
Ha nem tudod, melyik könyvet válaszd, de az olvasás örömét ajándékoznád, van egy szuper ötletünk számodra!
Lepd meg szeretteidet - vagy saját magadat - egy igazán személyes ajándékkal: a Moobius online ajándékkártyák egyikével!

Hogyan tudsz Moobius online ajándékkártyát vásárolni?
Válassz hatféle dizájnunk közül, majd add meg a kívánt értéket (minimum 1000 Ft)!
Ajándékkártyádat elküldheted magadnak vagy szeretteidnek. Amennyiben másnak küldenéd az ajándékkártyát, nincs más dolgod, csak add meg a címzett nevét, e-mail-címét, és írj egy rövid üdvözlőszöveget, hogy még személyesebb legyen az ajándék!
Ajándékkártyádat csak bankkártyás fizetési móddal tudod megvásárolni.

Online ajándékkártyádat felhasználhatod a Moobius oldalán (www.moobius.hu) történő bármely vásárlásod alkalmával. Az ajándékkártya érkezéséről szóló e-mail-üzenetünkben találsz egy egyedi kódot, ezt kell megadnod a rendelésed lezárásakor a fizetési mód kiválasztásánál, és máris fizetőeszközként használhatod a kártyádat. Előrendelés esetén a Moobius online ajándékkártya nem használható.
Egy online ajándékkártyát többször is felhasználhatsz, egészen addig, amíg van rajta keret. Ha egy vásárlás alkalmával nem használod fel az egészet, a vásárlás lezárását követően e-mailben értesítést kapsz az online ajándékkártyán fennmaradó összegről.
Ha a vásárlásod összértéke meghaladja az online ajándékkártyán található összeget, a különbséget a szokott módon, bankkártyás fizetéssel vagy utánvéttel térítheted meg. Ha az ajándékkártya felhasználása után a fizetendő összeg 0 Ft, kérlek, az utánvétes fizetési módot válaszd! Így a futárszolgálat ingyenesen kiszállítja a megrendelt termékeidet.
Adatok
Raktári kód:
000021
Hozzászólások